Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Křoví překvapivě vyhrálo


Branky


0

Křoví B nečekaně porazilo Céčko Velmezu 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nedali penaltu, poločas skončil nerozhodně.

Do utkání vstupovali jako jasní favorité hráči Velkého Meziříčí C, kteří si vítězstvím chtěli zajistit druhé místo v tabulce. Naopak Béčko Křoví mohlo vítězstvím opustit poslední místo v tabulce. Začátek zápasu se odehrával v režii hostí z Velkého Meziříčí, kteří měli více ze hry. Domácí zase spoléhali na krásně nakopávané míče za obranu v podání kapitána Roberta Kalvody. Ve 40. minutě po obrovské chybě v obraně namazal Lukáš Machát domácímu útočníkovi, který šel sám na brankáře Lukáše Lišku. Ten ho fauloval a rozhodčí Miroslav Hromádka nařídil pokutový kop. Ten ovšem domácí trestuhodně zahodili a netrefili vůbec branku. O minutu později platilo známé pravidlo nedáš - dostaneš. Z dalšího útoku vystřelil z velkého vápna Dušan Smejkal a favorit šel do vedení - 0:1. Domácí stačili rychle reagovat, když ve 44. minutě opět dlouhý nákop Roberta Kalvody našel Vasila Kováče, který přehodil brankáře Lišku a vyrovnal - 1:1. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Křoví B vstřelilo tři branky a vyhrálo

Do druhého poločasu domácí sřídáním oživili hru a po ztrátě balónu ve středu hřiště se po přečíslení tři na dva dostl k míči Lukáš Knotek, který střelou po zemi k tyči překonal brankáře Lišku - 2:1. V 74. minutě se opakovala stejná situace jako v prvním poločace, tentokrát zaváhal v rozehrávce Filip Mužátko, který nahrál přesně na nohu Petra Bartoška. Ten sám před brankářem nezaváhal a z jeho obstřelením neměl těžkou práci - 3:1. Hosté zápas nevypustili a z přímého kopu v 78. minutě napravil předchozí zaváhání Filip Mužátko. Ten střelou přes zeď i s pomocí teče bránícího hráče dokázal snížit stav utkání - 3:2. To hosty dostalo spátky do zápasu, opět se dostávali do šancí, ale nedokázali žádnou proměnit. Toho znovu využili domácí, kdy po ztrátě míče ve středu hřiště se v 83. minutě uvolnil po lajně Jiří Chlup, zatáhl míč až do velkého vápna a vystřelil krásnou střelu do šibenice - 4:2. Tímto rozhodl zápas ve prospěch domácího Křoví.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
Petr Křístel:

FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát: Dnes vyhráli domácí zaslouženě. Špatná sezóna to tento rok nebyla, bojovali jsme i o první místo v tabulce. Tímto bych chtěl celému týmu poděkovat.



Sestavy


TJ Sokol Křoví B
P. Karmazín [-] - J. Pekárek [-] , D. Košut [-] , L. Knotek [-] , P. Kvasnica [-] (76. P. Nečas [-] ) , J. Chlup [-] , L. Navrátil [-] , V. Kováč [-] (61. P. Liška [-] ) , P. Bartošek [-] , P. Křístel [-] , R. Kalvoda [-] (46. M. Domes [-] )

FC Velké Meziříčí C
L. Liška [-] - T. Šlitr [-] , F. Mužátko [-] , D. Smejkal [-] , L. Smejkal [-] , E. Smejkal [-] , L. Machát [-] , P. Wasserbauer [-] , T. Malec [-] , D. Šlapal [-] , R. Kruba [-]

ŽK: 51. J. Pekárek , 73. P. Bartošek - 38. L. Machát , 51. R. Kruba , 61. F. Mužátko .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - CHLUP Jiří (N), DOLNÍČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.