Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 14:00

10.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

10.0

Hrací plocha

--

Zázemí

10.0

Bohuslavice nad Vláří uštědřily Lipové na jejím hřišti bůra


Branky


0

Na lipovské hřiště přijely v neděli Bohuslavice nad Vláří, které ještě nevzdaly souboj o postup do vyšší soutěže. Hosté šli také po patnácti minutách do dvoubrankového vedení, kdy se trefili Šebák s Baklíkem. Ve druhém poločasu a na těžkém terénu Bohuslavjané ještě navýšili svůj náskok a nakonec uštědřili Lipové na jejím hřišti bůra. Derby bývalých obcí spadajících pod Slavičín vyšlo jasně pro hostující celek, který si už v příštím kole brousí zuby na rezervu Nedašova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice nad Vláří poslal do vedení už v 6. minutě Šebák

Utkání se hrálo na těžkém terénu, který byl po víkendovém dešti podmáčen. Domácí trenér Pavel Tomeček musel před utkáním trochu improvizovat v sestavě, neboť mu v ní chybělo několik hráčů a sám jako hrající kouč do zápasu nakonec nezasáhl. Hosté představili v Lipové posílenou sestavu o Kupčíka, který přišel z Vlachovic a od začátku ukazovali, kdo bude na hřišti pánem. Do vedení šli Bohuslavjané již v deváté minutě po výstavní střele Mirka Šebáka. O pět minut později se trefil Baklík a udal zápasu jasný směr. Domácímu týmu nelze upřít snahu, také několikrat provětral rukavice brankáře Bartozela, ale ten podal v nedělním odpoledni spolehlivý výkon. Do šaten tak odcházeli spokojenější svěřenci trenéra Vlastika Machů, kteří vedli dvoubrankových rozdílem.

Hosté ve druhém poločasu přidali ještě další tři branky

Také druhý poločas se hrál již na rozbahněném terénu a domácí tým se snažil vsítit kontaktní branku, což se mu ale nepovedlo. Hosté dobře kombinovali především v záložní řadě a byli stále nebezpeční v koncovce. Třetí branku vsítil po hodině hry Fojtů a už to bylo 0:3 z pohledu domácího týmu. Utkání bylo de facto rozhodnuto a domácí celek se už nezmohl na větší odpor. Čtvrtá branka přišla deset minut před koncem z kopaček Ctirada Ťulpy a pátou trefu zaznamenal v poslední minutě syn slavného otce - Zdeněk Kupčík. Bohuslavice nad Vláří tak potvrdily v Lipové roli favorita a vyhrály zaslouženě pětibrankovým rozdílem a před následujícím duelem s rezervou Nedašova se dostaly do psychické pohody. Lipové jede v příštím kole do Horní Lhoty, která doma body jen tak nerozdává.



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: V oslabené sestavě a na těžkém terénu jsme na soupeře prostě nestačily, ten lépe kombinoval a zaslouženě vyhrál. My se musíme dát do kupy a stabilizovat kádr.

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Naše výhra je naprosto zasloužená, soupeře jsme na těžkém terénu přehrávali, i když i domácí celek si vytvořil několik příležitostí ale brankář Bartozel nás podržel. Ve druhé půli jsme přidali další branky a závěr jsme v klidu dohráli.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - BLAŽEK Zdeněk (N), MAŇAS Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.