Horní Lhota si v sobotu otevřela proti Lipové střelnici


Branky


0

Do Horní Lhota zavítala v sobotu Lipová, která se stále potýká s nedostatkem hráčů, které sužují zranění. Domácí tým se chtěl revanšovat za úvodní prohru v Jestřabí a na hřišti to i tak vypadalo. Za půl hodiny vedla Horní Lhota již o tři branky a ve druhém dějství jich přidala rovný půltucet. Nakonec jich dala devět a od potupné desítky hosty zachránil hvizd rozhodčího, který utkání ukončil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Lhota vedla po třiceti minutách o tři branky

Na hřiště do Horní Lhoty se přišla v sobotu podívat početná divácká návštěva, která byla zvědavá, jak se domácí tým oklepe z nešťastné porážky v Jestřabí. Znepříjemnit cestu za třemi body mu mělo mužstvo z Lipvé, které v minulém kole nestačilo v domácím prostředí na Bohuslavice nad Vláří a inkasovalo pět branek. Lipová navíc dorazila do Horní Lhoty ve slepené sestavě a od začátku nemohla pomýšlet na nějaký velký úspěch. Domácí tým šel do vedení již v 15. minutě, kdy se trefil Smištík. Uklidňující druhou branku přidal ve 23. minutě Váňa a aby toho nebylo málo, dal si lipovský Urbánek po půlhodině hry vlastní branku.Na skvěle připraveném hřišti si domácí utkání užívali a ještě několikrát nebezpečně ohrozili brankáře hostí. Lipová se zaměřila na bránění a to ještě netušila, co ji čeká ve druhém dějství.

Hosté odešli fyzicky a domácí jim vstřelili šest branek

Domácí se v kabině řádně namotivovali a do druhého poločasu vlétli jako uragán. Odměnou jim byly dvě slepené branky v podání Smištíka a Hlavičky. Hosté v té době již rezignovali a snažili se držet míč, což se jim však příliš nevedlo. Další trest přišel pro Lipovou po hodině hry, kdy přidal šestou branku znovu Smištík a zkompletoval svůj hattrick. V 70. minutě už to bylo 7:0 po brance Hlavičky. Osmou branku vsítil Hlavenka v 74. minutě a to už vypadalo s hosty velmi zle a rýsovala se potupná desítka. Druhou vlastní branku si hosté vstřelili v 86. minutě Chovancem a to už bylo hrozivých 9:0. Kýžené desítky se diváci v Horní Lhotě nakonec nedočkali, ale i tak odcházeli domů velmi spokojeni s výsledkem i předvedenou hrou. Hosté zde zcela vyhořeli a musí se dát do příštího utkání dohromady.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, kapitán: Lipová k nám přijela ve značně oslabené sestavě a to se na jejím výkonu pochopitelně podepsalo. Do kabin jsme odcházeli za stavu 3:0 a to jsme ještě spoustu příležitostí promarnili. Během pěti minut druhé půle jsme přidali další dvě branky a utkání se už pak v poklidném tempu spíše dohrávalo. Jsme rádi, že jsme odčinili minulou prohru v Jestřabí a udělali radost divákům, kterých tentokrát přišlo opravdu hodně.

TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Utkání se těžko hodnotí, momentálně máme problém postavit 11 zdravých hráčů a dnes jsme na svého soupeře prostě neměli...



Počet diváků: 90. Rozhodčí: SLAVÍČEK Dominik - VÁŇA Vladimír (N), VYCUDILÍK Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.