Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

11.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka si v domácím prostředí poradila s Jestřabím


0

Na Petrůvku zavítalo v neděli Jestřabí posíleno cennou výhrou nad silnou Horní Lhotou v minulém kole. Petrůvka se trápila v Divnicích a tak se čekalo, jak se bude vyvíjet tento duel. Domácí vedli do půle o dvě branky a ve druhém dějství si už výhru nad Jestřabím pohlídali, když střelecky se prosadili bratři Kovaříkové. Jestřabí však zanechalo slušný dojem a bodovat může v dalším kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petrůvka vedla do půle o dvě branky

Favoritem v tomto utkání byla bezesporu domácí Petrůvka, která na svém hřišti body jen tak nerozdává a těží především z výborně nacvičených standartních situcí, které umějí její vysocí hráči zvládnout. Stejně tomu tak bylo i v duelu s Jestřabím, kdy Petrůvka byla lepší v této činnosti a její fotbalisté toho také dokonale využili. Jako první se trefil Luboš Kovařík, který přeloboval brankáře hostí a domácí vedli 1:0. Poté se zranil brankář Jestřabí Hořák a do branky šel hráč z pole - Mudrák. Ten inkasoval poměrně lacinou branku, kdy mu míč propadl mezi rukavicemi do branky a rázem to bylo již 2:0. Hosté nesložili zbraně a také oni několikrát provětrali obranu Petrůvky. Do kabin tak odcházel domací tým za přijatelného vedení - 2:0.

O výhru se střelecky zasloužili bratři Kovaříkové

Do druhého poločasu vstoupili hráči Jestřabí s vědomím, že je ještě v jejich silách s vývojem zápasu něco udělat. Dařilo se jim přehrávat středovou řadu domácího týmu, kdy hru dirigovali Gabriš s Kolínkem. Také domácí tým několikrát zahrozil, ale brankář Mudrák už byl pozorný. Jestřabí bylo ale v koncovce bezzubé a spoléhalo především na nebezpečné standarní situace v podání Pala Gabriše, domácí tým si však se snažením hostí vždy poradil a obrana mu tentokrát fungovala spolehlivě. Třetí branku přidal v poslední desetiminutovce opět Luboš Kovařík a to už bylo 3:0. Kosmetickou úpravu výsledku dal těsně před koncem zkušený Gabriš. Za zmínku stojí i vyloučení hostujícího Štěpančíka po dvou žlutých kartách. Petrůvka tak bere tři body a ještě nevzdává boj o postup.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Z převahy v prvním poločase se nám nedařilo proměňovat šance, ale dvakrát jsme nachytali gólmana hostí v nedbalkách. Ve druhé půli to bylo o obavách, aby Jestřabí nevstřelilo kontaktní branku. Nějaké šance jsme měli, ale brankář hostí odčinil chyby z první půli několika skvělými zákroky. V 80 minutě jsme dali uklidňující třetí branku. Z našeho pohledu bylo důležité, že nám dobře fungovala obrana, protože Jestřabí hrozilo nebezpečnými brejky.

SK Jestřabí
Jindřich Hnilo, trenér: První branku jsme dostali hlavou, pak se nám zranil brankář a do branky šel hráč z pole. Ten ale byl nerozchytaný a propustil hned první střelu za svá záda. Poté jsme měli více ze hry a zlobili domácí tým, ten po standartce navýšil skóre. V závěru se trefil Palo Gabriš, ale to už bylo pozdě, jinak musím kluky pochválit za výkon ve druhém poločasu.



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - L. Hubáček [-] , P. Kovařík [-] (90. P. Šustek [-] ) , L. Kovařík [-] , J. Juřica [-] - P. Remo [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , K. Kořínek [-] - O. Stach [-] (85. F. Hasík [-] ) , D. Novosad [-]

SK Jestřabí
T. Hořák [-] (25. V. Svárovský [-] ) - R. Floreš [-] , P. Vaněk [-] , L. Marek [-] , J. Marek [-] - J. Kolínek [-] , J. Hnilo [-] , P. Gabriš [-] , M. Štěpančík [-] - T. Mudrák [-] , T. Králík [-]

ŽK: 20. J. Hnilo , 20. P. Gabriš , 34. J. Marek , 48. M. Štěpančík , 72. T. Králík . ČK: 85. M. Štěpančík .
Hráči zápasu: P. Kovařík , L. Kovařík - P. Gabriš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.