Rezerva Nedašova zvládla duel s Horní Lhotou a je stále ve hře o postup


Branky


0

Domácí rezerva Nedašova měla zatím za sebou v jarní části velmi těžký los dvou utkání na hřišti dvou aspirantů postupu. Nejprve podlehla těsně na hřišti vedoucí Loučky nešťastnou vlastní brankou, poté nestačila na dobře hrající Bohuslavice nad Vláří. Spravit chuť si chtěli Nedašovjané v duelu s Horní Lhotou, která v minulém kole doma daklasovala Lipovou. Domácímu béčku se nakonec podařilo dovést zápas ke třem bodům a stále tak zůstává ve hře o postup do vyšší soutěže, hosté ze Lhoty odjíždějí z horké půdy v Nedašově s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do kabin s jednobrankovým vedením

V Nedašově se diváci v sobotu dočkali konečně prvního jarního utkání, neboť domácí tým první dva duely odehrál venu - v Loučce a resp. v Bohuslavicích nad Vláří. Hosté z Horní Lhoty přijeli sice na Brumovsko namlsání devítibrankovou výhrou nad Lipovou, ale jejich sestava nebyla proti té podzimní zcela ideální. Domácí tým lépe kombinoval a vytvářel si i gólové šance, brankář hostí Plšek dlouho držel hráče Horní Lhoty při nerozhodném stavu. Řada střel šla ještě mimo jeho svatyni. Poprvé kapituloval až ve 40. minutě, kdy se prosadil Jaroslav Fojtík a dal úvodní branku zápasu. Hosté v prvním dějství domácí svatyni příliš neohrozili a některé brejky navíc nedotáhli do zdárného konce. Nedašovská rezerva tak odcházela do kabin s jednobrankovým náskokem.

Rezerva Nedašova dokázala ve druhé půli navýšit skóre a bere tři body

Také druhý poločas přinesl podobný obrázek, jako ten první. Nedašov byl častěji na míče a dostával se na dostřel Plškovi branky, ten stále prokazoval své kvality. Několikrát si na něm vylámali kanonýři Nedašova zuby, hosté párkrát zahrozili z brejkových možností. Druhá branka padla znovu z kopaček Jaroslava Fojtíka, když se prosadil po hodině hry. Horní Lhota poté otevřela více hru s vědomím, že nemá co ztratit a odměnou za její aktivitu jí byla branka Pláška v 77. minutě. Radost hostí však měla jepičí život, neboť tři minuty po inkasované brance definitivně rozhodl utkání Jiří Fojtík, který zvýšil na 3:1. Výhra domácích je naprosto zasloužená, ti předvedli kvalitní výkon okořeněný třemi brankami a nedašovští fanoušci odcházeli domů spokojeni. V dalším kole čeká rezervu těžký zápas na Petrůvce, Horní Lhota hostí Bohuslavice nad Vláří.

 

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Vojtěch Holba, asistent trenéra: Jsme velice rádi za tři body i kvůli našim skvělým fanouškům, kteří nám dnes pomohli k prvnímu jarnímu vítězství, za které jsme velmi rádi a může nás to nakopnout k dalším výhrám....

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, kapitán: Nedašov byl lepším týmem. my jsme přijeli v oslabené sestavě s taktikou pozorně bránit a spoléhat na brejky. Dlouho naše naděje živil výbornými zákroky brankář Plšek. Bohužel, když se nám ke konci podařilo snížit na rozdíl jedné branky, tak jsme vzápětí nesmyslně propadli na útočné polovině a domácí z protiútoku zápas rozhodli. Momentálně vinou dlouhodobých zranění a odchodů nemáme na to, abychom se nejlepším mančaftům vyrovnali fotbalovostí a tak se snažíme utkání zvládnout bojovností s týmovým výkonem, na co to bude stačit, ukážou až následující kola, kdy nás čekají všechny týmy ze špice tabulky.



Sestavy


TJ Nedašov B
J. Švach [-] - D. Šenkeřík [-] (46. P. Káňa [-] ) , D. Novák [-] (85. J. Vilímek [-] ) , M. Holba [-] , M. Kolínek [-] (83. R. Švach [-] ) , J. Fojtík [-] , J. Fojtík [-] , R. Fojtík [-] , A. Beňo [-] , V. Holba [-] (80. J. Novák [-] ) , D. Novák [-]

SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - R. Polách [-] , D. Maňas [-] , J. Váňa [-] , R. Váňa [-] (84. J. Heinz [-] ) , P. Smištík [-] , P. Hlavička [-] , J. Šenovský [-] , Z. Plášek [-] , L. Lysý [-] (70. J. Malota [-] ) , A. Ščuglík [-]

Hráči zápasu: J. Fojtík , J. Fojtík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RUMAN Josef - ŠURÁŇ Petr (N), HUSTÝ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.