Mirošov dokázal v deseti otočit neskutečným způsobem zápas v Jestřabí


Branky


0

Do Jestřabí zavítal v nedělním dopoledni Mirošov a dal se očekávat tuhý boj, neboť domácí celek na svém malém hřišti body jen tak nerozdává. Diváci v Jestřabí tak nakonec byli svědky skvělé zápletky, viděli sedm branek a také neskutečný obrat hostujícího týmu. Ten prohrával ve 40. minutě již o tři branky, do půle dokázal stáhnout na jednobrankový rozdíl, aby po vyloučení Holby dokráčel ve druhé půli k celkovému vítězství. Mirošovu se podařil v deseti hráčích husarský kousek a hrdinou utkání byl Pavel Obadal, který zaznamenal v tomto duelu hattrick. Podle hostujícího týmu zápas nezvládl hlavní sudí, který připustil tvrdou hru a zápas se mu vymknul z rukou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli ve 40. minutě už 3:0, hosté do půle ale snížili

V Jestřabí se hrál očekávaný souboj domácího týmu, který si v úvodním kole poradil s Horní Lhotou s aspirantem postupu z Mirošova. Zápas se hrál za mrazivého počasí a na mokrém terénu. To více vyhovovalo domácímu týmu, který vyloženě zaskočil favorizovaného soupeře a hráči Mirošova dělali v defenzívní činnosti chyby jako na běžícím pásu. První branku vstřelil po deseti minutách hry bylnický odchovanec Roman Macků. Hned za tři minuty na to, se uvolnil Králík a zvýšil již na 2:0. Celek Mirošova to úplně zaskočilo a nebyl schopný na vývoj situace na hřišti reagovat. Domácí celek skvěle dirigoval nestárnoucí Palo Gábriš. Ve 40. minutě střelecky disponovaný Macků vstřelil svoji druhou branku a to už vypadalo s Mirošovem zle - nedobře. Naštěstí má Mirošov ve svém středu Pavla Obadala, který nejprve ve 43. minutě snížil na 1:3, aby brankou do šatny upravil na poločasových 2:3. Diváci viděli v první půli pět branek a určitě se nenudili.

Mirošov předvedl v deseti neskutečný obrat především zásluhou hattricku Pavla Obadala

Do druhé půle vstoupil Mirošov jako pokropený živou vodou a rychlonozí útočníci stále častěji zaměstnávali obranu domácích. Zajímavý moment přišel v 56. minutě, kdy rozhodčí Houžvička vyloučil hostujícího Holbu. To by už na akcie Mirošova v tomto utkání nevsadil velice nikdo, neboť prohrával stále 2:3 a hrál navíc v deseti lidech. Mužstvo z Klobucka však ukázalo svoji velkou vnitřní sílu a v 68. minutě nejprve Pavel Obadal zkompletoval hattrick a srovnal na 3:3. Domácí tým polevil v koncentraci, čehož dokázali hosté náležitě využít, kdy se trefil počtvrté kapitán Rajznauer. V hektickém závěru vzplály na hřišti emoce, sudí Houžvička měl nakonec hodně práce, aby se utkání v klidu dohrálo. Domácí hráli v závěru vabank, Mirošov ale neskutečný obrat přetavil v tříbodový zisk. Jestřabí ale podalo zejména v první půli výborný výkon a Mirošov měl co dělat, aby utkání nakonec otočil.

 


Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Jindřich Hnilo, trenér: Ze soupeře jsme měli před zápasem velký respekt, především útočné duo - Rajznauer s Pavlem Obadalem budilo obavy. Vyšel nám ale vstup do utkání a vstřelili jsme pěkné tři branky. Po chybách v naší defenzívě soupeř ještě snížil do půle na rozdíl jednoho gólu. Hosté i patřičně přitvrdili a druhý poločas byl opravdu hektický a některé věci prostě na fotbalové trávníky nepatří. My jsme ale zbytečně přišli o body, na Mirošov jsme tentokrát měli....

FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer, kapitán: Chtěl bych touto cestou poděkovat kapitánu Jestřabí za pozápasové gesto fair play. Jinak ale musím uvést, že utkání bylo hrubě poznamenáno výkonem rozhodčího. Hrálo se na malém hřišti, mokrém trávníku. Domácí se zaslouženě dostali do tří gólového vedení, kdy využili hrubých individuálních chyb hostujících hráčů. Už za tohoto stavu se na hřišti jiskřilo. Rozhodčí, jistě sledující zápasy Premier League hru naprosto nesmyslně pouštěl a vůbec nereagoval na vzrůstající agresivitu na hřišti. Ke konci prvního poločasu jsme se po dvou rychlých brejcích Pavla Obadala dostali do kontaktu s domácími. Věděli jsme, že druhý poločas bude složitý, kdy domácí výborně zahrávali standartní situace a hráli na rychlé brejky. Rozhodčí dle mého názoru vůbec nezvládl druhou půli a za agresivní hru trestal pouze hostující hráče. Správnému vyloučení našeho záložníka předcházelo několik sporných situací, vždy rozhodnutých ve prospěch domácích, samotnému vyloučení předcházel naprosto jasný hrubý faul domácího hráče zezadu, rozhodčím nepotrestaný. Pohár přetekl a reakcí byl zkrat našeho záložníka. Po krátké strkanici, kdy byl tento hráč napaden a byl mu roztrhán dres, dostal pouze náš hráč červenou. I za této situace jsme nesložili zbraně a otočili jsme výsledek.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - HNILO Jindřich (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.