Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 10:15

12.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divnice potrápily Smolinu, na body však nedosáhly


Branky


38. P. Polách - 20. M. Pykal , 75. L. Bosák
0

Za mrazivého počasí se hrál před slabou návštěvou duel v Divnicích mezi domácím týmem a celkem ze Smoliny. Divnice chtěly konečně potěšit své věrné fanoušky první výhrou v soutěži a nebyly od ní daleko. To se jim nakonec nepodařilo, hosté ze Smoliny rozhodli o své tříbodové výhře 15 minut před koncem střelecky disponovaným Bosákem. Domácí tak na první výhru stále čekají, Smolina si veze na Klobucko tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu 1:1

V Divnicích se hrál duel dvou týmů, které na jaře ještě nevyhrály. U domácího týmu to ani tak nepřekvapuje, poněvadž zatím uhrál jediný bod a v minulém kole v okleštěné sestavě nestačil na favorizovaný Mirošov. Hosté ze Smoliny doplatili v úvodu na velmi těžký los, neboť v domácím prostředí přivítali první dva týmy tabulky. Divnice toužily po první letošní výhře a na jejich výkonu to bylo znát. Hráči příkladně bojovali a Smolina měla s jejich hrou problémy. Navíc hřiště menších rozměrů nedovolovalo patřičně rozvinout kombinaci. Smolina šla do vedení ve 20. minutě Pykalem, který si hezky vyměnil míč s Bosákem. Domácím se podařilo srovnat ve 38. minutě Poláchem a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

O výhře Smoliny rozhodl patnáct minut před koncem Lukáš Bosák

Také druhý poločas přinesl hrstce prokřehlých diváků poměrně zajímavou podívanou, akce se střídali na obou stranách a oba týmy si vytvořili několik dobrých brankových příležitostí. Domácí tým těžil především ze standartních situací zahrávaných na vysokého Satina, které kolikrát zaváněly brankou. Hosté trpělivě čekali na svoji šanci, také oni si vypracovali pár možností, ale zkušený Pavel Fojtík v brance Divnic byl pozorný. Klíčový moment zápasu přišel patnáct minut opřed koncem, kdy se do voleje krásně položil Lukáš Bosák a utkání rozhodl. Domácí tým se vybičoval k závěrečnému náporu, hosté mohli naopak zvýšit na 1:3. V hektickém závěru hráli divničtí fotbalisté už vabank, na branku Smoliny to létalo z jedné i druhé strany, brankář Krahulec ale svoji svatyni uhájil. Hosté berou tři body, domácí tým musí na svůj první letošní bodový zisk ještě čekat.

 

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


TJ Divnice
Jaroslav Urbaník, hráč:

TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: "Myslím,že do zápasu jsme vstoupili dobře a po nastřelené tyčce a břevně jsme se po pěkné akci Bosáka s Pykalem dostali do vedení. Po vyrovnání jsme si o poločase v kabině řekli, že máme nato dát ještě aspoň gól. To se nám po skvěle trefeném voleji Bosáka povedlo, ale místo gólu na 3:1, jsme se dostali pod velký závěrečný tlak Divnic z nakopávaných míčů a dlouhých autů,který jsme s vypětím všech sil a štěstí nějak ubránili. Z různých důvodů nám chyběli 4 stabilní hráči,ale možná nás to semklo a všichni příkladně zabojovali o výhru. Ten závěr jsme ale měli a mohli zvládnout líp. Teď musíme potvrdit body doma s Jestřabím. Ještě přeju brzké uzdravení golmanovi Divnic, který se při zákroku nepříjemně zranil o tyčku."



Počet diváků: 10. Rozhodčí: LEKEŠ Ondřej - FALDÍK František (N), KOLAJA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.