1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice dokázaly pouze snížit


Branky


54. J. Jareš - 27. J. Víšek , 48. M. Zeman
0

Šesté Malšovice hostily sedmý Rudník, a kdyby se domácím podařilo vyhrát, tak by se nůžky rozevřely na rozdíl sedmi bodů. Třicítka přítomných diváků viděla zajímavý zápas se spoustou šancí, ve kterém zvonily tyče a padaly i góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se prosadili pouze hosté

Oba týmy vstoupili do zápasu aktivně se snahou o vstřelení branky. Domácí měli opticky častěji míč na kopačkách, ale hosté hráli ze zabezpečené obrany a vyráželi do nebezpečných brejků. Do první šance se dostal domácí Etflaiš, když stříleným centrem vyzkoušel pozornost gólmana Čápa v bráně Rudníku. Po čtvrthodince se domácím povedla pěkná akce, když dvojici Etflaiš, Jareš chybělo ke gólu opravdu kousíček. Střela Jareše byla tečovaná mimo bránu. Hosté se také mohli prosadit, ale Prívarovu střelu zastavila tyč Špásovi brány. V 27.minutě kopali hosté rohový kop a ve vápně vznikla neskutečná trma vrma. Domácí dvakrát mohli ukopnout míč do bezpečí, ale nepodařilo se. Nakonec se míč odrazil k Víškovi, který ho pohotově poslal do sítě, a hosté se ujali vedení 0:1. Domácí mohli vyrovnat z přímého kopu asi z dvaceti metrů. Etflaiš to nekopl špatně, ale nestárnoucí gólman Čáp vytáhl další skvělý zákrok a střelu zlikvidoval. Hosté tak vyhráli první poločas 0:1.

Rudník si v druhém poločase výhru pohlídal

Začátek druhého poločasu byl hodně divoký. V podstatě hned z rozjezdu dostal domácí Etflaiš míč na hranici vápna. Z jedné ho poslal na bránu a jeho střelu zastavila tyč Čápovi brány. O chvilku později to byli opět domácí, kteří tvrdě vystřelili, ale gólman Čáp byl opět na místě. Běžela pouze 48.minuta, kdy si na nepovedený výkop domácího gólmana naběhl hostující Zeman a z voleje poslal pumelenici zpět na domácí bránu. Rána z dobrých 35 metrů před gólmanem Špásem zaplavala a on ji neudržel v rukavicích a míč proklouzl do brány. Hosté se tak ujali vedení 0:2 a s domácím týmem to vypadalo bledě. Ale neuběhlo ani šest minut a Malšovicím se přece jenom podařilo snížit. V 54.minutě si na centr ze strany naběhl Jareš a v podstatě do prázdné brány snížil na 2:1. Až do konce poločasu se obě mužstva střídal v zahazování šancí, ale Rudník si své vedení pohlídal. Navíc navýšit skóre mohl Víšek, ale jeho střelu zastavila tyč domácí brány. Zápasu by možná slušela remíza, ale Rudník prokázal větší touhu po vítězství a proměnil o jednu šanci víc než domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: Po hrubých chybách obrany jsme obdrželi dvě branky. Při nevyužití několika brankových šancí se nedá vyhrávat.

TJ Rudník
Trenér Pavel Cerman: Z naší strany velice dobrý výkon. Kvalitně především zahrála naše středová řada, která jasně přehrála střed domácích. Při lepší produktivitě mohla být výhra mnohem výraznější. Pochvalu za bojovnost, ale zaslouží celé mužstvo. Speciálně za výkon pak nestárnoucí Jarda Čáp v brance.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - R. Ryzák [-] (78. J. Horký [-] ) , Z. Rezek [-] , P. Tobiášek [-] , M. Luňák [-] , O. Etflaiš [-] , J. Jareš [-] , J. Lukeš [-] , D. Ninger [-] , T. Franc [-] , R. Freiberg [-]

TJ Rudník
J. Čáp [-] - P. Beláň [-] , M. Kučeravý [-] , T. Jebavý [-] , J. Prívara [-] , J. Štemberka [-] , J. Víšek [-] , P. Knap [-] , T. Svoboda [-] (46. M. Janoušek [-] ) , M. Zeman [-] , M. Hloušek [-]

ŽK: 36. J. Jareš - 15. P. Knap , 43. M. Zeman , 49. T. Jebavý .
Hráči zápasu: O. Etflaiš - J. Čáp , P. Beláň .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Špaček Ladislav - VOJTĚCH Lukáš, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.