Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby zaúřadoval pomezní rozhodčí


Branky


0

Druhé Hostinné hostilo sedmý Rudník a oba týmy se netajily touhou po plném bodovém zisku. Jelikož se hrálo derby, tak se sešla pěkná návštěva 160 diváků, která viděla vyrovnané utkání, ve kterém v závěru vzplály emoce u obou mužstev. V hektickém nastavení padly tři branky.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padl až gól do šatny

Začala nám druhá polovina jarní části a oba týmy se snažily hrát o body. Celý první poločas se odehrával hlavně mezi oběma vápny a vyložených šancí bylo poskrovnu. Hosté z Rudníku se do šancí dostávali snadněji, ale vynikající Horák v domácí bráně byl hodně pozorný a žádnou střelu za svá záda nepustil. Jediná branka prvního poločasu padla až čtyři minuty před jeho koncem, ale stála za to. Po křídle utekl domácí Pištora a poslal před bránu centr na nabíhajícího Jakoubka. Ten se nerozpakoval a nádherným volejem poslal bombu pod padajícího gólmana a jeho tým se ujal vedení 1:0. První poločas tak skončil těsným jednobrankovým vedením pro domácí tým z Hostinného.

V druhém poločase ovlivnil pomezní rozhodčí hru obou mužstev

O druhém poločase by se dalo říct, že to byl boj o všechno. Domácí se snažili navýšit skóre a hosté se snažili o vyrovnání. Na obou stranách tak zářily hlavně obrany a oba gólmani. Vše podstatné se událo až v závěru zápasu. V 82.minutě dostal Rudník výhodu standardní situace. Míč se po několika odrazech dostal ke zcela volnému hráči Rudníku, který vstřelil gól. Rozhodčí, kterému asistent na lajně nic nesignalizoval, gól uznal a mělo se rozehrávat z půlící čáry. Domácí gólman  běžel k pomeznímu, že to byl ofsajd a domácí hráči i k hlavnímu. Po chvilce se rozhodčí dohodli, pomezní zvedl praporek a branka uznána nebyla. To se samozřejmě nelíbilo hostujícím hráčům a tak se opět diskutovalo a nehrálo. A samozřejmě se do diskuze zapojili i diváci. Jestli to byl ofsajd, anebo ne, to neposoudíme, protože bez kamer se dokázat nic nedá. Takže konečné resumé rozhodčího bylo, že gól neplatí a že prodiskutovaný čas se nahradí v nastavení. Poté to vypadalo, že se utkání pouze dohraje, protože tato předchozí situace ovlivnila hru obou mužstev. V 89.minutě dostalo Hostinné výhodu standardky z prostoru rohového kopu. Na centr Kracíka si naskočil Luboš Horák a přesnou hlavičkou navýšil skóre na 2:0. Hosté z Rudníku nic nevzdali a všechno vrhli do útoku. V 91.minutě si na centr ze strany naběhl Hloušek a svou brankou zdramatizoval závěr zápasu. Bylo to 2:1 a Rudník se snažil o vyrovnání. V 94.minutě dostal Rudník výhodu standardky. Do vápna šlo samozřejmě vše, co mělo nohy, a hosté doufali ve vyrovnání. Jenomže míč se od zdi odrazil ke zcela volnému Valáškovi, který chvilku předtím vystřídal Jakoubka. Zcela čerstvý Valášek všem uprchl a kolem padajícího gólmana poslal míč do sítě. Pro Valáška to navíc byl premiérový zápas za muže a hned se mu podařilo vstřelit gól. Domácí tak vyhráli 3:1, ale na zápase zůstala kaňka v podobě chyby pomezního rozhodčího. Vyjádření delegáta, se po zasedání komise rozhodčích, pokusíme sehnat.




Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Vedoucí týmu Pavel Šmucer: Bojovné utkání, s hektickým závěrem, kdy na nervy zahráli i rozhodčí kteří v 82 minutě nejprve uznali a následně (po poradě) pro ofsajd neuznali vyrovnávací gól Rudníku. O výsledek se bojovalo až do úplného konce, když během závěrečných pěti minut padly tři branky.

TJ Rudník
Trenér Pavel Cerman: Těžko komentovat zápas bez emocí, který tak hrubě ovlivnily chyby rozhodčích. Bylo to utkání, s nábojem tradičního derby, ve kterém jsme si vytvořili více brankových příležitostí. Bohužel, jak je zvykem, rozhodla zápas neskutečná střela Jakoubka a vynikající brankář Horák. Ten navíc důrazně domluvil rozhodčím tak, aby následně nepochopitelně odvolali naši vyrovnávací branku. Pozitivem je, že tuto situaci odsoudila i většina hráčů a činovníků Hostinného. Zajímavá bude reakce pana delegáta.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - D. Kracík [-] , M. Brož [-] , D. Polák [-] (66. M. Filcsák [-] ) , P. Šmucer [-] , Z. Pištora [-] (68. P. Lorenz [-] ) , M. Jakoubek [-] (88. V. Valášek [-] ) , R. Kosina [-] , T. Valeš [-] , L. Kracík [-] (90. D. Hruška [-] ) , L. Horák [-]

TJ Rudník
J. Čáp [-] - P. Beláň [-] , M. Kučeravý [-] (70. M. Janoušek [-] ) , T. Jebavý [-] , J. Prívara [-] , J. Štemberka [-] , J. Víšek [-] , P. Knap [-] , J. Vydra [-] (72. J. Parasič [-] ) , M. Zeman [-] , D. Čáp [-] (50. M. Hloušek [-] )

ŽK: 45. D. Kracík , 49. M. Jakoubek , 83. L. Kracík - 32. P. Knap , 34. M. Zeman .
Hráči zápasu: J. Horák - J. Víšek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Linhart Lukáš - KALAŠ Radek, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.