Předměřice rozhodly gólem v poslední minutě


Branky


10. M. Šmarda , 89. R. Frank - 6. P. Knap
0

Páté Předměřice hostily osmý Rudník a obě mužstva chtěla dokázat, že právem patří do té lepší skupiny 1.B. třídy. Odehrál se zápas, v kterém bylo neuvěřitelné množství gólových šancí a který rozhodla podařená standardka v posledních vteřinách utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se obě mužstva trefila pouze jednou

Už úvod zápasu naznačil, že to bude spíše útočné, než obranné představení, což se líbilo přítomným divákům. Do první šance se sice dostali domácí, ale do vedení šli hosté. Už v 6.minutě se hosté ujali vedení po pěkné akci Knapa, když zakončil mezi nohy domácího gólmana Kekeláka. Neuběhlo ani pět minut a bylo vyrovnáno. Domácí Šmarda zatáhl míč po lajně. Před hostující bránou vznikl chumel hráčů a v něm se míč od Bezvody odrazil do brány. Branka byla připsána Šmardovi a bylo srovnáno na 1:1. Obě mužstva i nadále předváděla útočné kombinace, ale až do konce poločasu žádná branka nepadla. I když popravdě mohl první poločas skončit klidně 5:5.

V druhém poločase se obě mužstva předháněla v zahazování šancí a tak rozhodla standardka

Druhý poločas byl věrným obrazem toho prvního. Domácí měl akce propracovanější, ale hostující akce byly nebezpečnější a jen díky gólmanovi Kekelákovi hosté nevedli. Dlouho se diváci museli dívat na festival neproměněných šancí a vypadalo to, že žádnému z mužstev už není souzeno vstřelit v tomto zápase branku. Jenomže přišla poslední minuta zápasu a faul za hranicí vápna na domácího hráče. K míči se postavil zkušený Frank a nádhernou střelou nedal gólmanovi Čápovi v brance Rudníku, žádnou šanci zasáhnout. Po chvilce rozhodčí odpískal konec a domácí se tak radovali z tříbodového zisku.




Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva Martin Pšenička: Pro nás to je velice šťastná výhra, protože jsme dali gól až v poslední minutě zápasu. Jinak to byl vyrovnaný zápas s množstvím šancí na obou stranách.

TJ Rudník
Trenér Pavel Cerman: V úvodu utkání jsme šli do vedení, po hezké individuální akci Knapa. Domácí brzy vyrovnali a vypadala to na gólovou přestřelku. V dalším průběhu však obě mužstva zahazovala i ty nejvyloženější šance. Bohužel pro nás, když bylo jasné, že ze hry asi nikdo branku nevstřelí, padl gól z přímého kopu v poslední minutě. Pochvala pro naše mladé dorostence.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: Kubišta Josef - NOVOTNÝ Matěj, PRŮCHA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.