Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod potvrdil roli favorita


Branky


0

Hostující rezerva Náchoda potvrdila v úvodním jarním kole roli velkého favorita a po výborném výkonu a krásných brankách si odváží z horké černíkovické půdy 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní úvod domácích přinesl kýžené ovoce

Na skvěle připraveném trávníku v Černíkovicích diktoval největší aspirant na postup od úvodního hvizdu tempo hry.  Již v 7. minutě se do první brankové příležitosti dostal náchodský Vlček, ale jeho branková chvíle v tomto utkání teprve měla přijít. Ve 12. minutě se ve vyložené šanci ocitl kanonýr hostů Vaněček, ale i on v koncovce nebyl úspěšný. Do vedení se výborně hrající rezerva Náchoda dostala v 17. minutě zásluhou Vlčka,  který po sklepnutí Plška zamířil přesně na zadní tyč domácí branky a nedal brankáří sebemenší šanci zasáhnout. Na 2:0 mohl zvýšit aktivní Vaněček, ale jeho krásnou střelu zastavila spojnice brankové konstrukce. Ve 39. minutě zahrávali hosté rohový kop, na který si nejlépe naběhl kapitán hostí Poláček a přesnou hlavičkou poslal Náchod do dvoubrankového vedení. Domácí mohli do poločasové přestávky snížit, brankář Ruffer však svůj tým podržel, a tak se do kabin odcházelo za stava 0:2.

Hosté se i nadále bavili fotbalem

Krátce po poločasové přestávce přidává třetí branku Vrabec, který po přesné kombinaci přesně našel volné místečko mezi nohama brankáře domácích. Do listiny střelců se zapsal i Schafer, který ve 46. minutě nahradil na hrací ploše Krále a upravil skóre na světelné tabuli na 0:4. Po kombinaci Vlčka s Vejpravou ve středu hřiště, druhý jmenovaný prošel mezi stopery, naznačil střelu brankáři a s přehledem poslal míč podél něj a udělal tak brankovou tečku za tímto utkáním. Do konce utkání měli hosté ještě několik vyložených brankových příležitostí, ale od větší porážky domácí odvrátil brankář Dvořák nebo nepřesnost hráčů Náchoda v koncovce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér: Zcela zasloužené vítězství hostí. Soupeř byl dnes ve všech směrech lepší.
Na dobře připraveném hřišti jsme si s chutí zastříleli,škoda dalších nevyužitých příležitostí



Sestavy


TJ Sokol Černíkovice
L. Dvořák [-] - M. Seibert [-] , P. Víteček [-] (46. R. Dušek [-] ) , R. Pajor [-] , J. Holoubek [-] - M. Stodůlka [-] , J. Jedlinský [-] , T. Handa [-] (59. T. Cink [-] ) , J. Hanuš [-] - D. Hanuš [-] , M. Pavel [-] (79. R. Zahradník [-] ) -

FK Náchod B
V. Ruffer [-] - J. Rorbach [-] , M. Punar [-] (62. M. Brich [-] ) , R. Poláček [-] , J. Vejprava [-] , D. Král [-] (46. D. Schärfer [-] ) - T. Vejprava [-] , V. Vlček [-] , O. Vrabec [-] (54. L. Soumar [-] ) - J. Plšek [-] , J. Vaněček [-] (62. T. Bareš [-] )

ŽK: 30. D. Hanuš - 37. J. Vaněček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlezingr Lukáš - SLAVÍČEK Lukáš, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku