Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Dvora nestačila na Opočno


Branky


0

Hráči Dvora v zimní přestávce trénovali na umělé trávě v Novém Městě, ale tuto výhodu s hosty z Opočna nevyužili. Domácí nedokázali využít závěrečného tlaku, a tak Opočno svého dnešního soupeře po nejtěsnějším vítězství v tabulce přeskočilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočnu pomohly k vedení standardní situace

Mladičká rezerva Dvora přivítala na umělé trávě v Novém Městě nad Metují hosty z Opočna. Hráči Dvora pravidelně dojížděli v zimní přípravě na tréninkové jednotky právě do Nového Města, a tak doufali, že tento fakt by pro ně mohl být v tomto utkání výhodou. Hosté zaskočili mírného favoritu již ve 3. minutě, když se po rohovém kopu prosadil Školník. Po této brance měli domácí míč více na svých kopačkách, kvalitně kombinovat se jim však dařilo pouze v bezpečné vzdálenosti branky Opočna.  Když už se Dvůr dostal na dostřel brankáře Effenberka, míč zamířil mimo tři tyče, a tak hosté udělili lekci z produktivity. Míč si k přímému kopu z hranice vápna postavil Přibyl a nedal brankáři Dvora šanci. Opočno mohlo ještě do poločasu svůj náskok navýšit, ale brankář Matula tentokrát svůj tým podržel. Do kabin tedy odcházeli spokojenější hráči Opočna s dvoubrankovým vedením.

Velký tlak domácích vyrovnání nepřinesl

 

Domácí vstoupili do druhého poločasu jako politi živou vodou a zásluhou individuální akce Markse, který prošel přes 4 bránící hráče a s přehledem zakončil na vzdálenější si tyč se jim podařilo snížit na rozdíl jedné branky. Dvůr se postupně dostával do tlaku, ale jejich nápor zastavovali zbrklé přihrávky. V 70. minutě po jedné takové založilo Opočno rychlý brejk a Reichl po samostatném nájezdu zvýšil stav utkání na 3:1. O výsledku utkání se již zdálo rozhodnuto, ale jeden z nejzkušenějších hráčů domácího celku Samler svojí hlavičkou snížil. Hosté z Opočna již stáli postaveni na hranici svého vápna a čekali na závěrečný hvizd. I přes velký závěrečný tlak Dvora však těsné vedení uhájili a vezou si z umělé trávy v Novém Městě velmi cenné 3 body.




Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér: Zoufalý výkon především v prvním poločasu. Ve druhém se hra zlepšila,ale na zodpovědně hrající družstvo hostů to nestačilo.j

TJ Spartak Opočno
Jan Jánský - trenér: V prvním poločase mělo utkání vyrovnaný průběh, ale do kabin jsme šli s dvoubrankovým vedením. Do druhého poločasu soupeř naskočil mnohem aktivněji, domácí nás přehrávali a po několika minutách snížil na rozdíl jedné branky. Dvacet minut před koncem utkání se nám opět podařilo odskočit na rozdíl dvou branek. V závěru zápasu soupeř pouze zkorigoval výsledek na konečných 3 : 2 pro nás. Všem hráčům chci poděkovat za zodpovědný výkon, kterým jsme se prezentovali proti kvalitnímu týmu domácích.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - J. Vaníček [-] (46. D. Machek [-] ) , D. Žaba [-] , D. Bednář [-] , J. Gábor [-] , R. Vágner [-] (46. M. Hák [-] ) , V. Hák [-] , J. Kuhn [-] , K. Samler [-] , V. Marks [-] , L. Mertlík [-]

TJ Spartak Opočno
F. Effenberk [-] - M. Školník [-] , J. Lukášek [-] , K. Petr [-] , L. Čtvrtečka [-] - M. Vondřejc [-] , M. Šnajdr [-] (72. D. Pfeifer [-] ) , L. Reichl [-] , P. Musil [-] - J. Franc [-] , T. Přibyl [-] -

ŽK: 27. D. Žaba .
Místo: UMT Nové Město nad Metují. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Duřt Daniel - HRON Miroslav, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku