0:1
(0:0)
78. J. Šrámek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Albrechticích rozhodla jediná branka


Branky


78. J. Šrámek (p.)
0

V zápase v Albrechticích se hrálo utkání s minimem brankových příležitostí. Jedno z mála zaváhání v domácí obraně potrestal proměněným pokutovým kopem Šrámek a postaral se tak o jedinou branku utkání. Doudleby po této výhře poskočily na druhé místo tabulky, zatímco domácí celek se propadl na samostný chvost. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Langra na konci poločasu

Od úvodního hvizdu se na hřišti v Albrechticíh hrál vyrovnaný duel a šancí diváci viděli poskromnu. O něco aktivnější přeci jen byli domácí. Do první větší šance utkání se dostal domácí kanonýr Hořínek, ale střela z 20 metrů pouze orazítkovala tyč hostující branky. Největší šance prvního poločasu se odehrála ve 40. minutě, když se odražený míč dostal na úroveň penalty, domácí hráč však trestuhodně vysoko branku přestřelil. Ve 43 minutě musel hriště opustit hostující Filip Langr po nešetrném zákroku na půli hřiště na pronikajícího Sršně a uviděl z rukou hlavního rozhodčího červenou kartu.

Šrámek s přehledem proměnil pokutový kop

Druhý poločas začal dobýváním hostující svatyně, ale až na několik nebezpečných centrů a střel z uctivé vzdálenosti, hostující obrana hráče Albrechtic k ničemu nepustila. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště s řadou osobních soubojů bez větších brankových příležitostí. Hosté jen ojediněle hrozili, spíše se snažili na půlce soupeře držet míč, aby si mohla dobře organizovaná obrana odpočinout. V 78. minutě utekl po lajně hostující Hudousek a jenž zdvojen obránci domácích, si vykoledoval pokutový kop po trochu nešťastném zákroku jednoho z domácích obránců. Míč si postavil Kuba Šrámek a pokutový kop s přehledem proměnil střelou k levé tyči. Závěr utkání se odehrával bez šancí a kdo očekával závěrečný nápor domácích, byl na omylu. Hosté si již těsné vedení pohlídali a po závěrečném hvizdu se mohli radovat z možná trochu štasných 3 bodů do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Albrechtice nad Orlicí
Rostislav Kchop - trenér: Zápas jsme prohráli v 1.pol., kdy jsme měli skórovat.U některých hráčů je vidět nerozehranost, která pramení z podcenění zimní přípravy.

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Marek Mazura - trenér: V první půli vyrovnaná partie bez využití šancí (ta domácí byla na nohy do svěráku), bohužel oslabení vyloučením těsně před přestávkou . Druhý poločas jsme vyspělým taktickým výkonem šli naproti třem bodům. Náš mladý obměněný kádr ukázal svou sílu.



Sestavy


SK Albrechtice nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - D. Hořínek [-] , L. Sršeň [-] , P. Janeček [-] , P. Zeman [-] , D. Brandejs [-] (79. M. Csontos [-] ) , L. Velíšek [-] , J. Jaroš [-] , T. Forejtek [-] , T. Jedlička [-] (56. O. Velíšek [-] ) , M. Sychra [-]

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - J. Krmaš [-] , J. Hudousek [-] (81. J. Souček [-] ) , M. Mazura [-] , J. Langr [-] , F. Langr [-] , J. Šrámek [-] (89. J. Kozák [-] ) , M. Mazura [-] , T. Kotyza [-] , P. Kudláček [-] (46. S. Dudek [-] ) , M. Mazura [-] (64. T. Mazura [-] )

ŽK: 75. P. Janeček , 79. L. Sršeň - 15. P. Kudláček , 43. J. Šrámek , 67. J. Langr , 79. J. Krmaš . ČK: 43. F. Langr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Filip - VÍTEK Pavel, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku