1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Doudlebách rozhodla jediná branka


Branky


0

V zápase s minimem brankových příležitostí potrestali domácí jedinou větší chybu Opočna a zásluhou přesné trefy Hudouska získali 3 body. Tímto vítězstvím domácí odskočili hostům z Opočna a upevnili si tak 2. místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky toho v prvním poločase příliš nepředvedly

V nedělním odpoledni přivítali domácí hráči Doudleb hosty z Opočna. Oba celky v jarní části soutěže ještě neokusily hořkost porážky a především skálopevná defenzíva Doudleb po zimní přestávce takřka nechybuje. Podle očekávání se hrálo za ideálního jarního počasí vyrovnané utkání, ve kterém dominovaly obrany obou týmů. Šancí na obou stranách bylo velmi málo, a tak diváky ze sedadel zvedla až nepovedený centr Lukáše Reichla, který k překvapení všech skončil na břevně domácí svatyně.  Aktéři utkání toho v prvním poločase nepředvedli, hra se odehrávala převážně ve středu hřiště s řadou tvrdých osobních soubojů, a tak nebylo divu, že oba celky odcházely do kabin s bezbrankovým skóre.

Hudousek potrestal chybu hostující obrany

 Druhý poločas začal ve stejném duchu jako skončil ten první. Žádný tým se nechtěl opatrnou hrou dopustit chyby. Byli to však hosté, kteří jako první v obraně chybovali a domácí hráči nekompromisně trestali. V 52. minutě vystihl špatnou malou domů Hudousek, poradil si i s brankářem Opočno a v obtížné pozici v leže rozvlnil síť hostující branky. Po obdržené brance se hosté přeci jen věnovali útočné fázi, ale jejich jedinou velkou brankovou příležitost zneškodnil výborným čtením hry a včasným vyběhnutím na na jaře výborný brankář Gartner. Útočné akce Opočna končili na připravené obraně domácích a ti hrozili ze rychlých protiútoků. Jen svojí zbrklostí a nemohoucností se jim nepodařilo přidat uklidňující druhou branku. Doudelby se tedy musely o své vítězství strachovat až do závěrečného hvizdu. Nejtěsnější vedení se jim však podařilo udržet, a tak se před zraky svých věrných fanoušků mohly radovat z dalšího jarního vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Marek Mazura - trenér: Vyrovnaný zápas na těžkém terénu, v kterém jsme si vytvořili více brankových příležitostí. Bohužel nepřesnou muškou nebo špatným řešením jsme nebyli schopni dát více jak jednu branku. Musíme se zlepšit, náš fanoušek žádá výraznější vítězství.

TJ Spartak Opočno
Jan Jánský - trenér: Po celý zápas jsme měli více ze hry a byli lepším týmem, ale fotbal se hraje na branky. Naše koncovka byla bohužel žalostná i když si domácí tým za celý zápas nic nevytvořil bere tři body. O osudu utkání rozhodla naše hrubá chyba na začátku druhého poločasu.



Sestavy


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - J. Hudousek [-] (50. M. Kráčmer [-] ) , M. Mazura [-] , J. Souček [-] , J. Langr [-] , S. Dudek [-] , J. Šrámek [-] (85. M. Čihák [-] ) , M. Mazura [-] , P. Kudláček [-] (73. T. Petráš [-] ) , J. Krmaš [-] , M. Mazura [-] (78. J. Kozák [-] )

TJ Spartak Opočno
F. Effenberk [-] - M. Školník [-] (42. O. Přibyl [-] ) , J. Lukášek [-] , K. Petr [-] , L. Čtvrtečka [-] - L. Reichl [-] , M. Vondřejc [-] , M. Šnajdr [-] (73. D. Tobiáš [-] ) , L. Jelen [-] - T. Přibyl [-] (71. K. Polák [-] ) - D. Pfeifer [-]

ŽK: 45. M. Mazura , 53. M. Mazura , 56. P. Kudláček , 90. S. Dudek - 55. T. Přibyl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Frič David - KUBIŠTA Josef, HLAVSA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku