3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Doudlebách bylo rozhodnuto do poločasu


Branky


0

Na Hřišti v Doudlebách se utkaly celky, kterým se na jaře zatím celkem daří. Doudleby sice v minulém kole zaváhaly na půdě lídra tabulky z Náchoda, ale jinak pravidelně bodují. Hosté z Poříčí před svými fanoušky porazili po dobrém výkonu Albrechtice. Na vítězné utkání se jim však nepodařilo navázat a po řadě neproměněných šancí odešli z tohoto duelu poraženi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým efektivnější v koncovce

Doudleby zdobí v jarní části skvělá defenzíva, kterou narušila až čtyřmi vstřelenými brankami rezerva Náchoda v minulém kole. Tentokrát do Doudleb zajíždělo Velké Poříčí, které si v minulém kole poradilo i zásluhou krásné branky nůžkami Jirky Dobývala nebezpečné Albrechtice.  Hosté postrádali z různých důvodů 5 hráčů základní sestavy, a tak šanci dostali hráči z lavičky. Možná i tento fakt vedl k tomu že, Velké Poříčí inkasovalo již v 9. minutě utkání. Hostující obrana zaspala, nepomohlo ani signalizování ofsajdového postavení a domácí štírek Kuba Šrámek otevřel ze samostatného úniku skóre utkání. Ve 23. minutě měl srovnání na kopačkách Jirka Dobýval, ten však centr Zeleného nezužitkoval a trefil jen dobře postaveného brankáře domácích. Domácí navýšili své vedení ve 29. minutě zásluhou Matěje Mazury, jehož tečovaná střela skončila za zády bezmocného Lokvence. Na rozdíl jedné branky mohl snížit Závada, ale jeho hlavičku po přesném centru Dobývala zneškodnil domácí strážce svatyně. Za neproměnění dvou brankových příležitostí přišel pro hosty před poločasovou přestávkou trest. Ve 45. minutě předvedli domácí krásnou kombinační akci, při které stal na konci Kráčmer a pohodlně upravil skóre na 3:0. Doudleby měly v prvním poločase tři vyložené šance, které s přehledem proměnily, naopak hosté své tři brankové příležitosti nevyužili, když v té poslední selhal před prázdnou brankou Lupínek.

Hostům se nepodařilo zápas zdramatizovat

Do druhého poločasu nastoupili domácí se značně obměněnou sestavou. I přesto Doudleby kontrolovaly hru a hlídaly si své vedení. Zkorigování skóre měl na kopačkách opět Lupínek, který postupoval sám na brankáře, ale ten se opět vyznamenal a nedopustil změnu skóre. V 68. minutě napřáhl ke střele hostující Jiří Dobýval, jehož střelu brankář domácích pouze vyrazil k Zelenému, ten byl však včas zablokován domácími obránci. Takřka z protiútoku mohli domácí přidat čtvrtkou branku do sítě Poříčí, jejich pokus však skončil na brankové konstrukci. V posledním minutách se utkání spíše dohrávalo a domácí si za pěkného počasí na skvěle připraveném trávníku připsali vítězství s dalším čistým kontem.



Ohlasy k zápasu


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Marek Mazura - trenér: V oboustranně útočném zápase jsme byli lepším mužstvem, konečně jsme vsítili více jak jeden gól. Příští neděli Černíky, dlouhé klobásy, domácí diváci na balkóně a jeden útok střídá druhý. Přijdou konečně diváci?

TJ Velké Poříčí
Hurdálek Josef - vedoucí týmu: Ve vyrovnaném utkání domácí byli v 1.pol. produktivnější a dokázali jít do vedení 3:0. Hosté se dostali rovněž do 3.vylož. šancí/Dobýval Závada,Lupínek ale žádnou neproměnili. Druhý pol. nikdo neskóroval. Domácí nastřelili břevno. Hosté nastoupili bez 5 hráčů základní sestavy. Vítězství doma zasloužené.



Sestavy


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - J. Hudousek [-] (73. T. Mazura [-] ) , M. Mazura [-] , J. Langr [-] (83. T. Petráš [-] ) , F. Langr [-] , J. Šrámek [-] , M. Mazura [-] , T. Kotyza [-] (46. M. Lyer [-] ) , M. Kráčmer [-] (64. P. Kudláček [-] ) , J. Krmaš [-] , M. Mazura [-] (37. J. Souček [-] )

TJ Velké Poříčí
M. Lokvenc [-] - T. Lupínek [-] (73. L. Hloušek [-] ) , J. Dobýval [-] , R. Hurdálek [-] , P. Závada [-] , Š. Stodola [-] , M. Flaška [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] , O. Lokvenc [-]

ŽK: 80. J. Krmaš - 87. J. Dobýval .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - BEČVÁŘ Lubomír, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku