3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Efektivnější Opočno zvítězilo nad Doudlebami


Branky


0

Výsledek utkání hovoří zcela jednoznačně, ale rozhodně tomu tak nebylo. Domácí šli do vedení šťastnou brankou Školníka a až v závěru utkání upravili skóre na konečných 3:0. Naopak hosté své brankové příležitosti nedokázali využít a z horké půdy Opočna odjíždějí bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Školníkův centru skončil v šibenici hostující svatyně

Šlágr kola se odehrál v Opočně, kam zavítal druhý celek s nejlepší obranou v soutěži Doudleby. Mezi tyčemi hostí se objevil Petráš, který nahradil nemocného Gartnera. Od úvodu utkání byla k vidění vyrovnaná partie z obou stran. K radosti domácích příznivců se do vedení dostalo ve 13. minutě Opočno. Levý obránce Školník zaútočil po straně, odkud posílal centrovaný míč do vápna, míč však nabral pro domácí velice šťastný směr a zapadl přesně do vzdálenějšího rohu hostující branky. Výbornou příležitost na navýšení skóre měl domácí útočník Přibyl, který zahrával nařízený pokutový kop, jeho pokus však skončil pouze na levé tyči. Hosté měli také slibné příležitosti na skórování svoje křídelní pokusy, však nedokázali dotáhnout do úspěšného konce a jejich střely končili v rukavicích brankáře Opočna nebo vůbec netrefily prostor mezi tyčemi. První poločas skončil těsným vedením domácích 1:0.

Hosté své šance nevyužili, a tak Opočno tvrdě trestalo

Po změně stran byli aktivnější hosté z Doudleb a pokračovali ve své kombinační hře, ale žádnou svoji brankovou příležitost nedokázali využít. Obrovskou šanci na vyrovnání měli hosté v 70. minutě. Šrámek obral domácího středopolaře o míč, který posunul na Kráčmera přesně mezi stopery, jeho střela z vápna však orazítkovala pouze levou tyč branky Opočna. Po této neproměněné šanci tak udeřilo na druhé straně. Domácí mladík Šnajdr dostal přesný míč za obranu od Reichla a zakončil s přehledem pod padajícím Petrášem. O 4. minuty později se skóre utkání měnilo opět. Skvěle hrající Reichl se dostal s míčem mezi stopery a technickou střelou k pravé tyči obstřelil hostující brankáře potřetí. Po této brance se utkání už jen prakticky dohrávalo. Domácí Opočno bylo v koncovce velice efektivní a se svými fanoušky mohlo slavit vítězství nad druhým celkem tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Jan Jánský, trenér: Celý zápas jsme měli utkání pod kontrolou a naše zasloužené vítězství jsme v závěru utkání zpečetili dvěma brankami.

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Marek Mazura - trenér: Dobře jsme kombinovali, vytvořili si více šancí než soupeř, ale bohužel v kolonce střelci nula. Nemáme fotbalové koření, jsme jak krasobruslaři.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
F. Effenberk [-] - M. Školník [-] , K. Petr [-] , L. Čtvrtečka [-] , M. Vondřejc [-] - J. Franc [-] , M. Šnajdr [-] (80. J. Fogl [-] ) , L. Reichl [-] , P. Musil [-] - L. Jelen [-] (20. O. Přibyl [-] ) , T. Přibyl [-] (86. L. Procházka [-] ) -

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
T. Petráš [-] - S. Dudek [-] , J. Hudousek [-] , J. Kopsa [-] , T. Mazura [-] (70. V. Gärtner [-] ) , J. Šrámek [-] , M. Mazura [-] , T. Kotyza [-] , M. Kráčmer [-] , J. Krmaš [-] , M. Mazura [-]

ŽK: 65. M. Mazura .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nožka Lukáš - LINHART Lukáš, JANSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku