0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2016 16:30

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valdice v odloženém zápase vyhrály v Žacléři


Branky


0

V dohrávce prvního kola se potkal domácí Žacléř s Valdicemi. Žacléř sice v domácím prostředí toužil po třech bodech, ale trenér měl veliký problém postavit základní jedenáctku, protože mu hodně hráčů chybělo. Valdice toho chtěly využít a tak 50 přítomných diváků vidělo zajímavý zápas i s neproměněnou penaltou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zasloužené vedení hostů

Středeční dohrávka už neměla tak hezké počasí jako bylo v úterý, ale to na kvalitu zápasu nemělo veliký vliv. Oslabená domácí sestava neodehrála tak špatný první poločas, jek se dalo očekávat, ale těch pár šancí, které si domácí hráči dokázali připravit, neproměnili. To hostům se povedlo jednu z více šancí proměnit a bylo to po necelé půlhodině hry, kdy se trefil hostující Martin Volšička. Hosté měli v prvním poločase více nebezpečnějších šancí, než domácí tým a tak ho asi zaslouženě vyhráli. Domácí tým ovšem neodcházel do kabin s tím, že zápas je rozhodnutý ve prospěch hostujícího celku.

O zápase rozhodl gól v úvodu druhého poločasu

Domácí chtěli vstoupit do druhého poločasu náporem. Jenomže je zmrazila rychlá branka hostí už po třech odehraných minutách. Druhou branku Valdic vstřelil Tomáš Rejman a vypadalo to, že si hosté v poklidu dokráčí pro vítězství. Ale domácí tým se tak lehce nevzdal a vynutil si mírnou převahu, ze které přicházely pološance, které ovšem domácí hráči nedotáhli do konce. Utkání mohl Žacléř zdramatizovat, když dostal výhodu pokutového kopu. Míč si na bílý puntík postavil domácí Jiří Janata, ale penaltu bohužel neproměnil a tak bylo skóre pořád 0:2. Marná snaha domácích, ale i hostí vstřelit další branku, znamenala, že zápas vyhrály Valdice. Vzhledem k množství šancí hostí a neproměněné penaltě domácích, je vítězství Valdic zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
Sekretář oddílu Radek Kotyk: Ze zdecimované sestavy (dlouhodobě Špecián, Vít, Knap, Franze, Pelc) nám navíc chyběli i pracovně vytížení Maňuch, Kovačík, Gajdoš a Baše. Dále brankář Volhejn nastoupil se zraněním a tak se nečekal velký zázrak. Přesto jsme se do šancí dostávali, ale vstřelit gól byl obrovský problém. Jirka Janata neproměnil ani penaltu. Šance však měl i soupeř a tak se dá uznat, že vyhrál zaslouženě.

TJ SKP Valdice
Hrající trenér Vladimír Kalenda: První poločas jsme byli lepším týmem a zaslouženě šli do vedení. Na začátku druhé půle jsme zvýšili skóre na rozdíl dvou branek a o osudu utkání se zdálo být rozhodnuto. Domácí mohli ještě zkomplikovat utkání, ale výhodu pokutového kopu nevyužili. Kdybychom proměnili další střelecké příležitosti, mohl být výsledek ještě příznivější.



Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - D. Kolář [-] (75. A. Mačo [-] ) , D. Gottwald [-] , T. Kubeček [-] (46. B. Hradecký [-] ) , M. Těžký [-] , T. Skála [-] , L. Cvik [-] , J. Popelka [-] , J. Mádle [-] , J. Janata [-] , P. Ondráško [-] (61. R. Mirga [-] )

TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - J. Špicar [-] (46. P. Vích [-] ) , T. Rejman [-] , M. Toráč [-] (86. V. Kalenda [-] ) , M. Volšička [-] , O. Zugar [-] , T. Vočka [-] (77. J. Bydžovský [-] ) , L. Maxa [-] , M. Románek [-] , P. Drahoňovský [-] , P. Vilímek [-]

ŽK: 58. J. Janata , 85. T. Skála - 37. T. Vočka .
Hráči zápasu: D. Volhejn - T. Rejman .
Místo: Žacléř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bouz Tomáš - BAČO Ondřej, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku