2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno bralo druhý bod po penaltách


Branky


0

Kopidlno si do jarní části přineslo deset bodů a hosté z Libáně měli na kontě bodů devět. V této skupině o záchranu bude každý bod cenný a určitě se najde málo zápasů, ve kterých bude výsledek zcela jednoznačný pro nějaké mužstvo. Nejinak to bylo i v tomto utkání, které dospělo až k penaltovému rozstřelu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Kopidlna hned ve druhé minutě rozhodla první poločas

Domácímu Kopidlnu se úžasně povedl vstup do zápasu. V 2.minutě napřáhl domácí Machačný a jeho dalekonosná střela nachytala v nedbalkách hostujícího gólmana Hampla. Kopidlno se ujalo vedení 1:0 a diváci se těšili na brankové hody. V 5.minutě došlo v hostujícím vápně k pádu domácího Poutníka, ale rozhodčího tato situace nechala chladným. A byl to opět Poutník, který se řítil sám na gólmana Hampla. Jenomže Poutník ve své šanci selhal. Kolem desáté minuty se pokusil domácí Černovský přelobovat vyběhnuvšího gólmana Hampla, ale netrefil bránu. Hosté se do dobré střelecké pozice dostali jen jednou, ale gólman Brožíček byl na místě. Další šance domácích přicházely jako na běžícím pásu, ale v bráně hostí stála nepřekonatelná jistota jménem Hampl. A tak šlo Kopidlno do kabin pouze s jednobrankovým náskokem.

Nečekané vyrovnání hostí v druhém poločase

 

Hned v úvodu druhého poločasu uvolnil Machačný ideálně Zedka, který byl najednou sám před hostujícím gólmanem. Ale i tuto tutovku gólman Hampl zlikvidoval. Po necelých pěti minutách prosvištěla tvrdá střela Černovského těsně nad břevnem Hamplovi brány. V 58.minutě se z ojedinělého protiútoku mohla prosadit i Libáň, ale také z toho nic nebylo. Po hodině hry likviduje gólman Hampl další tutovku domácích. V 67,minutě se domácí krásně prokombinovali až k hostující bráně, ale opět ze slibné šance nic nebylo. A naopak! Potvrdilo se staré známé pravidlo NEDÁŠ-DOSTANEŠ, a z protiútoku se Hlavatému podařilo vyrovnat na 1:1. Byla to pořádná studená sprcha pro domácí tým, ale i nadále se Kopidlno snažilo o vstřelení branky. Jenomže dobrá obranná hra Libáně a gólman Hampl byli proti a tak zápas dospěl k penaltovému rozstřelu.

 

 

Kopidlno rozhodlo ve svůj prospěch až v osmé sérii

 

V penaltovém rozstřelu se střelci dlouho nemýlili, až přišlo zaváhání hostujících hráčů, kterého v osmé penaltové sérii, využil Jaroslav Zikmund. Kopidlno tak bralo druhý bod a to zcela zaslouženě. Musíme zkonstatovat, že Libáň bude určitě se získaným bodem spokojena.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
trenér pan Miloslav Havelka: Zápasy se sousedskou Libání mívají náboj, takže se bylo rozhodně na co těšit. Parádní vstup do zápasu zařídil Machačný. Ukázal přehled ve hře a z půlky hřiště vyškolil sebevědomého brankáře Hampla. Herní převahu jsme bohužel nedokázali gólově vyčíslit, zahodili jsme čtyři-pět jasných gólovek a soupeř v druhé půli z ojedinělého útoku skóroval. Můžeme být nakonec rádi za bod z penaltového rozstřelu. Z celkového projevu hry však spokojený rozhodně nejsem.

TJ Sokol Libáň
vedoucí mužstva pan Jiří Pešta: V utkání nevalné úrovně jsme v první minutě inkasovali. Dobrý výkon brankáře Hampla nám dával šanci na získání bodu. A po bojovném výkonu jsme v druhé půli dokázali vyrovnat a odvezli jsme si cenný bod.



Sestavy


FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - L. Komárek [-] , P. Berounský [-] , V. Dyčenko [-] (62. J. Janáček [-] ) , J. Geršl [-] - P. Komárek [-] (82. J. Zikmund [-] ) , O. Černovský [-] , J. Dřímal [-] , T. Dřímal [-] , D. Machačný [-] - M. Poutník [-] (10. P. Zedek [-] )

TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - P. Tarant [-] (89. T. Vondráček [-] ) , R. Balcar [-] , H. Tu [-] (58. R. Horák [-] ) , C. Cristea [-] (66. C. Cristea [-] ) , O. Mička [-] , R. Hlavatý [-] , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-] , M. Valnoha [-] (70. M. Pankrác [-] ) , J. Jůza [-]

Hráči zápasu: D. Machačný , J. Zikmund - P. Hampl , R. Hlavatý .
Místo: Kopidlno. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Havlík Aleš - ANDRÝS Jan, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku