Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kunčicích nad Labem padlo sedm branek


Branky


30. D. Jeřábek , 34. D. Jeřábek , 66. A. Kracík , 76. J. Jeřábek - 19. M. Najman , 81. T. Hampl , 90. D. Ježek (p.)
0

Kunčice nad Labem měly před tímto zápasem v tabulce pouhých šest bodů. Pokud chtěly udržet kontakt s ostatními týmy v tabulce, tak potřebovaly bezpodmínečně bodovat. Jenomže soupeřem jim byla Dolní Kalná, která se vyhřívala na prvním místě tabulky. Diváci nakonec viděli dramatické utkání až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kunčice otáčely již v prvním poločase

Kunčice nastoupily bez své obvyklé opory v bráně Koščála, kterého nahradil Petrák. Úvod zápasu byl z obou stran hodně opatrný. Do vedení se dostali ale favorizovaní hosté. V 19.minutě hostující Najman ideálně vysunul Petráka, kterému se podařilo obstřelit domácího gólmana Petráka. Dolní Kalná se ujala vedení 0:1. Neuběhla ani půlhodina hry a domácím se povedl dokonalý obrat. V rozmezí čtyř minut se dvakrát trefil domácí David Jeřábek a rázem to bylo 2:1 pro Kunčice. O chvilku později mohl srovnat hostující Najman, který se prokličkoval až do vápna domácích, ale nedokázal razantně zakončit. Poslední slovo v prvním poločase měl domácí David Jeřábek, který mohl završit hattrick, ale svou šanci trestuhodně zahodil. Do šaten tak šli domácí s jednobrankovým vedením a dal se očekávat dramatický druhý poločas.

V závěru druhého poločasu Dolní Kalná drtivě dotahovala

Úvod druhého poločasu patřil jednoznačně domácímu týmu. Jenomže své šance dlouho nemohl proměnit. Poté opět přišla gólová desetiminutovka, kdy se domácím podařilo odskočit na třígólový rozdíl. Nejdřív vstřelil branku Adam Kracík a čtvrtý gól svého týmu dal Jakub Jeřábek. Tlak domácích postupně uvadal a do hry se dostávali hosté. V 81.minutě se hostům povedlo přečíslit domácí obranu a Hampl snižoval na 4:2. Dolní Kalná se nadechla k závěrečnému náporu, který vyvrcholil v poslední minutě pokutovým kopem v její prospěch. Penaltu bezpečně proměnil Ježek a snížil na rozdíl jediné branky. Jenomže na víc gólů hostům nezbyl čas a tak domácí uhájili velice cenné vítězství nad těžkým soupeřem.





Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčice nad Labem
Spolupracovník redakce pan Aleš Chlum: Konečně se nám podařilo vyhrát. Naše výhra je zasloužená, i když hosté v závěru mohutně dotahovali.

FK Dolní Kalná
Tomáš Navrátil st.: Utkání se nám nepovedlo, ani herně, ani výsledkově. Domácí vyhráli zcela zaslouženě, protože oni vyhrát chtěli. My jsme se utápěli v množství chyb a nebezpeční jsme byli až v závěru utkání, kdy už ale bylo o bodech rozhodnuto. Nezbývá než rychle zapomenout a udělat vše pro úspěšný reparát za týden doma proti Libáni. Jestli dnes někdo zaslouží pochvalu, tak to je 65 kalenských fanoušků, kteří přijeli hráče podpořit, a trojice rozhodčích v čele s hlavním Janečkem, která podala excelentní výkon.



Sestavy


TJ Sokol Kunčice nad Labem
J. Petrák [-] - J. Míč [-] , D. Jeřábek [-] (79. M. Babič [-] ) , M. Krejčík [-] (87. M. Švec [-] ) , A. Chlum [-] , A. Kracík [-] (88. J. Stejný [-] ) , D. Adolf [-] (56. M. Kracík [-] ) , T. Jílek [-] , O. Gaszi [-] , M. Punner [-] , J. Jeřábek [-]

FK Dolní Kalná
M. Šulc [-] - J. Jiřička [-] (46. V. Purkert [-] ) , J. Smetana [-] , T. Hampl [-] , J. Navrátil [-] , M. Najman [-] (79. D. Ježek [-] ) , J. Landyš [-] , A. Kodytek [-] , V. Kodytek [-] , Z. Tauchman [-] (56. T. Jiřička [-] ) , V. Bartoš [-]

Hráči zápasu: A. Kracík - M. Najman , J. Jiřička .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Janeček Štěpán - JANATA Lukáš, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku