3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Kalná rozhodla o své výhře až v druhém poločase


Branky


0

Druhá Dolní Kalná hostila čtvrtou Libáň. Hosté doposud každé jarní utkání dotáhli do penaltového rozstřelu a domácí mají zatím na kontě výhru a prohru. Sto deset přítomných diváků vidělo zajímavé utkání, ve kterém bylo spousty šancí, a padly také čtyři góly.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se ani jednomu z týmů skórovat nepodařilo

 

Vstup do zápasu vyšel skvěle domácímu týmu. Již ve třetí minutě trefuje Tomáš Jiřička tyč Hamplovi brány. Tato situace jakoby předznamenala celý první poločas. Libáň si vytvořila optickou převahu, ale žádnou svou šanci nedotáhla až ke gólovému zakončení. Ale na druhé straně, každý protiútok domácích hrozil gólem. Jenomže obě branky byly zamčeny a tak se ani jeden z týmů v prvním poločase neprosadil. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu a na všechny body si zatím dělaly naděje oba týmy.

 

 

 

V druhém poločase začaly padat góly

Do druhého poločasu vstoupila lépe Dolní Kalná a již po pěti minutách se měnilo skóre. Velice dobře hrající domácí útočník Jiřička se na chvilku ocitl nehlídán a povedlo se mu rozvlnit síť za zády hostujícího gólmana Hampla. Domácí se ujali vedení 1:0 a nadále měli režii zápasu pevně v rukou. V 75.minutě se prosadil domácí Tauchman a to nečekaně pravačkou. Domácí vedli 2:0 a vypadalo to na poklidné vítězství. Jenomže o dvě minuty později se skvěle uvolnil hostující Mutzer a pěkným gólem do sítě domácího gólmana Šulce snížil  na 2:1 a vykřesal tím naději pro svůj tým. Jenomže jak se později ukázalo, tak ta vstřelená branka nic neznamenala, protože domácí měli zápas pevně pod kontrolou a vytvářeli si šanci za šancí. Nebýt výborného Hampla v bráně hostí, tak skóre mohlo být o hodně vyšší. V 82.minutě se ještě prosadil střídající Bartoš a uzavřel skóre zápasu na 3:1 pro domácí. Vítězství domácího týmu je naprosto zasloužené.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Spolupracovník redakce pan Tomáš Navrátil st.: V prvním poločase měli hosté optickou převahu, ale pouze po vápno, naopak domácí se do šancí dostávali snadno, ale neproměnili je. Ve druhé půli získali kalenští převahu, kterou se jim podařilo vyjádřit třemi brankami. Vzhledem k počtu šancí jich však mělo být minimálně jednou tolik, divák se ale bavil ofenzivní kvalitou, které chybělo jen více branek. Fotbalu "uškodilo" krásné počasí, neboť spousta fanoušků dala přednost zahrádkaření a výletům, proto "jen" 110 diváků.

TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva pan Jiří Pešta: Nevydařené utkání, z naší strany chybělo snad úplně vše. Chuť do hry, nasazení. Špatný přechod do útoku dával domácím hodně šancí a domácí fanoušci dohnali svůj tým v druhé půli k vítězství.



Sestavy


FK Dolní Kalná
M. Šulc [-] - J. Jiřička [-] (90. V. Purkert [-] ) , T. Jiřička [-] , J. Smetana [-] , D. Ježek [-] (87. L. Dědek [-] ) , J. Navrátil [-] , M. Najman [-] (64. M. Bartoš [-] ) , J. Landyš [-] , A. Kodytek [-] , Z. Tauchman [-] , V. Bartoš [-]

TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - P. Tarant [-] (64. C. Cristea [-] ) , R. Balcar [-] , A. Sitař [-] , O. Mička [-] (81. T. Vondráček [-] ) , R. Hlavatý [-] (46. H. Tu [-] ) , R. Hlavatý [-] , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-] , C. Cristea [-] (65. J. Jůza [-] ) , J. Jůza [-]

ŽK: 41. V. Bartoš .
Hráči zápasu: T. Jiřička , J. Landyš - R. Mutzer .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Nožka Lukáš - ŘÍHA Jiří, JANSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku