Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valdice rozhodly zápas ve druhém poločase


Branky


0

Třetí Kopidlno hostilo šesté Valdice a dělalo si naděje na všechny body. Zajímavostí je, že oba týmy zatím všechny své zápasy dotáhly do penaltového rozstřelu. Krásná divácká návštěva viděla zajímavé fotbalové představení, ve kterém jeden tým hrál, a druhý dával góly. A určitě, když padlo celkem sedm branek, tak z toho měli pěkný divácký zážitek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase každý z týmů vstřelil dva góly

 Do zápasu vstoupil domácí tým náporem a odměnou mu byla vedoucí branka již ve čtvrté minutě utkání. Domácí Dřímal si převzal míč a přesnou přihrávkou našel Poutníka, který poprvé rozvlnil síť za zády gólmana Mäsiara. Domácí tým se z vedení dlouho neradoval, protože o další čtyři minuty bylo srovnáno. Domácí obránce Machačný lehce přišel o míč a hostující Rejman tuto situaci využil ke vstřelení vyrovnávací branky. Bylo to 1:1 a domácí opět útočili. Jenomže při útočení zapomínali na zadní vrátka a v rozmezí dvou minut mohli dvakrát inkasovat. Naštěstí gólman Brodský byl na místě. Ale míč mělo častěji na kopačkách domácí mužstvo a v 23.minutě se opět ujalo vedení. Ve vápně byl zfaulován domácí Poutník a rozhodčí odpískal pokutový kop. K penaltě se postavil Berounský a s přehledem ji proměnil. Ale hosté opět téměř vzápětí kontrovali. V 27.minutě to byl opět Rejman, který dokázal využít nerozhodnosti domácích obránců a srovnal skóre na 2:2. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo a domácí mohli litovat neproměněných příležitostí a velkých chyb v obraně.

 

V druhém poločase Kopidlno hrálo a Valdice střílely góly

 Domácí Kopidlno hned od začátku druhého poločasu vrhlo všechny síly do útoku. Třicet minut bušilo do obrany Valdic, ale ta pracovala spolehlivě, a co prošlo až k bráně, tak bezpečně pochytal skvělý gólman Mäsiar. Když domácí neproměnili ani ty nejvyloženější šance, tak musel přijít zákonitě trest. V 79.minutě se hosté ujali vedení 2:3, když gól vstřelil hostující Toráč. Domácí se dále snažili útočit a vyrovnání viselo na vlásku, když ke zlomu v zápase  pomohl domácí hráč, který nedovoleným zákrokem zastavil pronikajícího útočníka hostí a rozhodčí samozřejmě odpískal pokutový kop. Míč si na bílý puntík postavil Volšička a poslal svůj tým do vedení 2:4. Od té doby byla hra domácích v křeči a Valdice toho využily k vstřelení další branky.  Účet zápasu uzavřel svou druhou brankou v zápase, hostující Volšička. Hosté tak vyhráli 2:5 a jejich výhra je zasloužená. Protože fotbal se hraje na góly a těch daly Valdice o hodně víc.

 



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Spolupracovník redakce Miloslav Havelka: Krutá porážka před domácím publikem. Dvakrát jsme šli do vedení a dvakrát jsme soupeři nabídli vyrovnání. Nic nebylo ztraceno. Ve II. poločasu jsme soupeře přehrávali a tlačili se před jeho bránu. Svoje šance jsme ale nedokázali využít. Z pokutového kopu šli hosté do vedení. Zde byl zřejmě zlom zápasu. Paradoxně, fotbal jsme hráli my, soupeř střílel branky. Nic nevymýšlel, čekal na chyby a spoléhal na brejky. Na nás to bohužel stačilo.

TJ SKP Valdice
Hrající trenér Vladimír Kalenda: Začátek utkání jsme zaspali a již ve čtvrté minutě inkasovali. Naštěstí se nám podařilo rychle vyrovnat. První poločas, který byl vyrovnaný a plný šancí skončil 2:2. Na začátku druhé části si domácí vytvořili tlak, ale nepodařilo se jim vstřelit další branky. My jsme využili brankové příležitosti a rozhodli o zisku všech bodů.



Sestavy


FK Kopidlno
P. Brodský [-] - J. Geršl [-] (80. M. Šafařík [-] ) , L. Komárek [-] , P. Berounský [-] , L. Strnad [-] - P. Komárek [-] (75. P. Zedek [-] ) , D. Machačný [-] , O. Černovský [-] , T. Dřímal [-] (46. J. Dřímal [-] ) , J. Zikmund [-] (46. J. Janáček [-] ) - M. Poutník [-]

TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - J. Špicar [-] , T. Rejman [-] (90. J. Bydžovský [-] ) , M. Toráč [-] (89. P. Vích [-] ) , M. Volšička [-] , O. Zugar [-] (88. V. Kalenda [-] ) , T. Vočka [-] , D. Sobotka [-] (46. M. Románek [-] ) , L. Maxa [-] , P. Drahoňovský [-] , P. Vilímek [-]

ŽK: 25. O. Černovský , 42. L. Strnad , 83. J. Janáček - 20. J. Špicar , 72. T. Vočka .
Hráči zápasu: M. Volšička , T. Rejman .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Janota Josef - VITVAR Martin, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku