1:2p.
(1:1)
23. O. Zugar
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valdice se radovaly po penaltách


Branky


0

Třetí Kobylice hostily první Valdice a domácí tým se těšil na další výhru na svém hřišti. Valdice zajížděly na hřiště třetího týmu s obavami, protože to byl první zápas jejich týmu proti tomuto celku.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas brali hlavně hosté

Domácí tým vstoupil do zápasu útočně a hostům toho moc nedovoloval. Od začátku zápasu měli častěji míč na kopačkách domácí a vytvořili si i tlak. Vše se vyvíjelo podle domácího scénáře, když se v 11.minutě dostal k odraženému míči domácí Kubišta a poprvé překonal hostujícího gólmana Mäsiara. Domácí vedli 1:0 a i nadále útočili. Jenomže hosté občas podnikli nebezpečný výpad a tak musela být domácí obrana neustále ve střehu. V 23.minutě pomohla k brance hostí chybička domácího gólmana, který špatně odkopl míč a hostující Zugar mu ho z první vrátil do brány. Vyrovnávací branka posadila hosty na koně a do konce poločasu už byla hra vyrovnaná, ale skórovat se žádnému z mužstev už nepodařilo. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1 a domácí litovali nevyužitých šancí z úvodu zápasu.

V druhém poločase branka nepadla

Do druhého poločasu opět vstoupil lépe domácí tým a vytvořil si tlak. Celý druhý poločas se odehrával v duchu dobývání hostující brány a občasných výpadů hostí do otevřené obrany domácího mužstva. Na hráčích Kobylic bylo vidět, že chtějí strhnout vítězství na svou stranu, ale dnes střelcům nebylo přáno. Dobře organizovaná hra obrany Valdic a skvělý Mäsiar v hostující bráně znamenali, že v druhém poločase branka nepadla. Zápas tak dospěl do pokutových kopů, i když domácí měli dost šancí na to, aby ho vyhráli v základní hrací době. Remíza byla úspěchem pro hostující tým.

V penaltovém rozstřelu hosté lepší

Na domácích hráčích se asi projevilo zklamání z remízového stavu a penalty nezvládly. Hosté vyhráli na pokutové kopy 2:4 a odvezli si tak z Kobylic dva cenné body.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Trenér Libor Tobišek: V tomto zápase jsme 70 minut dostali soupeře pod tlak, ale bohužel jsme neproměnili šance. Soupeřovi jsme darovali po naší hrubé chybě gól a tak základní část skončila 1:1, na penalty Valdice vyhráli a tak si odvezli 2 body. Je to bohužel neomluvitelná ztráta 2 bodů při jednoznačné herní převaze.

TJ SKP Valdice
Trenér Vladimír Kalenda: Do Kobylic jsme zajížděli s respektem, protože jsme věděli, že jsou na domácím hřišti hodně produktivní. Začátek jsme opět prospali a brzy inkasovali. Po chybě domácího gólmana jsme zásluhou Zugara vyrovnali. Druhý poločas si domácí vytvořili tlak, ale obětavostí a bojovností jsme posunuli utkání do penalt. Pokutové kopy jsme zvládli a získali dva body.



Sestavy


FC Spartak Kobylice
R. Hrubeš [-] - J. Dítě [-] , T. Havlíček [-] , M. Klzo [-] (31. L. Říha [-] ) , M. Khol [-] (76. T. Dušek [-] ) , J. Vávra [-] , P. Kubišta [-] , J. Hejcman [-] , P. Dvořák [-] , F. Marek [-] , P. Klimt [-]

TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - M. Románek [-] , J. Špicar [-] , T. Rejman [-] , M. Toráč [-] (76. V. Kalenda [-] ) , M. Volšička [-] , O. Zugar [-] , T. Vočka [-] (29. D. Sobotka [-] ) , L. Maxa [-] , P. Vilímek [-] , P. Drahoňovský [-]

ŽK: 73. P. Kubišta - 35. D. Sobotka , 63. L. Maxa , 69. J. Špicar .
Hráči zápasu: P. Kubišta , L. Říha - L. Maxa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - KLEČKA Ivan, MLYNÁŘ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku