Valdice rozhodly o vítězství už v prvním poločase


Branky


0

Druhé Valdice hostily pátou Libáň, která je remízovým králem této skupiny 1.B. třídy. Libáň přijela do Valdic s odhodláním zlomit remízové prokletí a odvézt si z Valdic tři body. Stovka přítomných diváků opravdu viděla snahu hostí o export bodů v tomto velice zajímavém utkání, plném šancí na obou stranách.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý první poločas ovlivnila branka z první minuty

Valdice si nemohly přát lepší vstup do zápasu. Hned v první minutě se k míči dostal domácí Rejman a pěknou individuální akci dotáhl až ke geniální přihrávce, kdy Špicar mohl skórovat do prázdné brány. Hosty tato branka opravdu hodně zaskočila a jen těžko se z ní vzpamatovávali. Jenomže i domácí jakoby ten rychlý gól ukolébal a tak se celé první dějství odehrávalo spíše mezi vápny s minimem šancí na obou stranách. V 16.minutě končí jasná tutovka hostí nad bránou gólmana  Mäsiara. Hosté mohli v 21.minutě vyrovnat, ale o množnost skórování se připravili sami nepřesnou finální přihrávkou. V 33.minutě se dostává k míči domácí Rejman a přesnou ránou nedal gólmanovi Libáně Hamplovi žádnou šanci. Valdice se ujímají vedení 2:0. Hosté mohli ještě do konce poločasu alespoň snížit skóre, ale jejich útočník v další šanci selhal. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácího týmu.

Marná snaha hostí o srovnání skóre v druhém poločase

Vstup do druhého poločasu se tentokrát povedl hostům a také mohli skórovat hned v úvodní minutě. Rozhodčí totiž odpískal v jejich prospěch pokutový kop. Jenomže skvělý Mäsiar v bráně Valdic penaltu zneškodnil a Valdice tak nadále vedly 2:0. Ke cti hostů z Libáně patří, že to ani po neproměněné penaltě nezabalili a i nadále se snažili vstřelit nějaký ten gól. Když to budeme chtít shrnout, tak hosté se marně snažili o dobývání brány, ve které stál nepřekonatelný Mäsiar a domácím stačilo hru kouskovat a občas podniknout nebezpečný protiútok. Hostům přece jen svitla naděje v 80.minutě, když se Mäsiara podařilo konečně překonat a snížit na 2:1. Autorem šťastné branky byl Pešta. Jenomže deset minut Libáni na vyrovnání nestačilo a tak se z vítězství radovaly produktivnější Valdice. Zápasu by více slušela remíza, ale na to se historie neptá.



Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Trenér Vladimír Kalenda: Do utkání jsme vstoupili aktivně. Hned v první minutě jsme se ujali vedení. Rejman předvedl pohlednou individuální akci a Špicar skóroval do prázdné branky. Zbytek poločasu byl spíše boj než fotbal. Ve 30. minutě se prosadil Rejman a zvýšil na 2:0. Ve 46. minutě hosté kopali pokutový kop, který zneškodnil vynikající Mäsiar. Zbytek zápasu byl velice rozkouskovaný. Hosté měli několik šancí, ale nevyužili je. Libáň podala bojovný výkon.

TJ Sokol Libáň
Obránce Libáně Jan Smetana: Znovu inkasujeme v úvodu zápasu. V 1.poločase domácí hrozili nakopávanými míči, z nichž nás trápili jejich rychlonozí útočníci, po jednom z nich přidali další gól. My jsme během 1. půle zahodili 4 jasné tutovky. Hned v úvodu 2. poločasu jsme měli výhodu penalty, bohužel jsme ji neproměnili. Celý 2. poločas jsme měli převahu, ale z domácího brankáře jsme udělali hvězdu utkání. Snížit se nám podařilo 10 minut před koncem, více se již nepodařilo. Proměnit polovinu šancí, mohli jsme mít i na 3 body.



Počet diváků: 105. Rozhodčí: Fryš Milan - JANATA Lukáš, SMRČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku