Jediná branka rozhodla zápas v Libáni


Branky


0

Šestá Libáň hostila páté Kopidlno a konečně si chtěla připsat tříbodový zisk. Hosté z Kopidlna pošilhávají po vyšších příčkách a také si chtěli připsat nějaký ten bodík. 130 přítomných diváků vidělo velikou snahu svého týmu o vítězství, ale v zápase padla pouze jediná branka.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gól do šatny

Obě mužstva vstoupila do zápasu s velkým nasazením a nedarovala si ani kousek volného prostoru. Za celý první poločas ani ani jedno z mužstev nevypracovalo úplně vyloženou šanci, a co prošlo ke gólmanům, tak bezpečně pochytali. Malinko víc práce měl domácí gólman Hampl. Jediná branka prvního poločasu padla až v jeho samotném závěru. A vstřelilo ji hostující Kopidlno, když se prosadil Dřímal. Hosté se tak v 43.minutě šťastně ujali vedení 1:0 a domácím už v prvním poločase nezbyl čas na vyrovnání. Do kabin se tak šlo za těsného vedení hostů, ale domácí tým určitě nic nezabalil a věděl, že minimálně na vyrovnání má.

V druhém poločase branka nepadla

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým a vytvořil si optickou převahu. Libáň začala hrát agresivněji, což hostujícím hráčům vůbec nevyhovovalo. Ale co jim vyhovovalo, že mohli podnikat rychlé brejky do otevřené obrany. Jenomže v bráně domácích byl skvělý Hampl, který těch pár šancí hostům pochytal a umožňoval tak svému týmu útočit. Libáň si vytvořila v závěru zápasu docela veliký tlak, ale akce kazila jak na běžícím páse. A když už se její hráči dostali k zakončení, tak trefovali hostující obránce, anebo gólmana. Domácím se tak až do konce zápasu branku vstřelit nepodařilo a Kopidlno ubránilo svůj hubený náskok z prvního poločasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva Jiří Pešta: V první půli celkem vyrovnané utkání, ve kterém hosté šťastně skórovali. Druhý poločas jsme byli lepším mužstvem a naše šance jsme tradičně neproměnili. Slunečné sobotní odpoledne na fotbal mnoho domácích fanoušků nepřitáhlo a tak s klesající kvalitou Libáňského fotbalu klesá i návštěvnost.

FK Kopidlno
Trenér Miloslav Havelka: "Dáme branku, sbalíme se a jedem domů." Nevadilo, že se neprosadil určený střelec, z vyrovnaného poločasu jsme se štěstím jeden gól vytěžili. Do druhé části jsme šli klidnější. Chtěli jsme zodpovědně bránit a čekat na příležitost. Byl to oboustranně urputný boj, kdy faulů přibývalo a rozhodčí měl dost starostí, aby hráče ukočíroval. Pět žlutých karet pro domácí v závěru utkání svědčí za vše a to mohla být k vidění karta červená. Přežili jsme závěrečný tlak a zvítězili. Sousedské derby zřejmě nebylo nic moc pro oko diváka. Pro nás veledůležité body.



Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hlavsa Václav - MARTÍNEK Miroslav, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku