Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivá, ale zasloužená výhra Kunčic


Branky


0

Celý zápas nám perfektně odkomentoval trenér domácích pan Jan Jelínek, a tak Vám jeho komentář přinášíme v téměř nezměněné podobě.


Dle Experta TIP to měla být jasná záležitost a otázka množství branek v naší síti. Tomu také napomáhala skutečnost se sestavou, opět se nám rozrostla marodka, práce a také fakt, že se k zápasu opět nedostavil brankář Kosčál a opět bez omluvy! Do zápasu nastoupilo opravdu vše, co bylo zdravé a schopné odehrát celých devadesát minut a v bráně opět skvělý náhradní brankář Petrák. Snad s pocitem jasného vítězství, snad sebeuspokojení z předcházející jasné domácí výhry, nastoupili hosté do zápasu velice laxně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka v prvním poločase

Od úvodních minut jsme měli herní převahu, která nám vydržela téměř po celý zápas. Hned v úvodní minutě se dokázal před velkým vápnem uvolnit Jílek, ale jeho střela mířila vysoko nad bránu. V 9´vybojoval Tušiak roh. Exekutor Jílek dokázal na rohu malého vápna najít Míče, ale jeho šmudla mířila také mimo bránu. Když v 16´velice aktivní Jílek střílel z hranice velkého vápna do brankáře, ihned z protiútoku se ke střele dostali také hosté, ale tečovaná střela Havlíčka z velkého vápna nemohla Petráka překvapit. V nadcházející čtvrthodině se hra odehrávala za naši mírné herní převahy, ale bez větších šancí. Ve 34´konečně zahřmělo! Jílek zahrával rohový kop, na který si nejlépe naskočil Gaszi a míč uklidil hlavou do brány – 1:0. O dvě minuty mohlo být ještě lépe. Rychlá výměna míče na polovině hřiště mezi Jílkem a Míčem skončila u Jeřábka J., který poslal do vápna ostrý centr, ale naši útočníci byli náhrou překvapeni. V závěru poločasu se dostal ke střele ještě Kracík M., ale jeho střelu z hranice vápna stihl obránce ještě srazit. Vzhledem k faktu, že nebylo koho kým střídat, muselo v kabině nastat uklidnění a upozornění na hru na jistotu v obranné hře.
 

Marná snaha hostů o vítězství v druhém poločase

Druhý poločas byl v očekávání větší snahy o úpravu skóre ze strany hostů a lepší pohyb na hřišti. Pokud tomu tak mělo být, tak hosty rychle srazil do kolen gól v 54´, když našel Jílek volného Krejčíka, který sice špatně zpracoval míč, ale nakonec se jeho slabá střela dokoulela do brány – 2:0. A když v 55´svou šanci neproměnil Jeřábek J., dostali se konečně hosté také ke slovu. Na rychlou akci po naši levé straně na jeden dotek nedokázal nikdo zareagovat, a tak první nebezpečná akce skončila brankou – 2:1. Naštěstí jsme dokázali velice rychle odpovědět. Nejprve se jako opravdu "koncový" hráč předvedl Kracík M, který běžel od poloviny hřiště úplně sám na Holého, ale na penaltě zavřel oči a jeho prudká střela málem ohnula tyč brankové konstrukce. Naštěstí o dvě minuty našel Jílek volného Krejčíka, který se srazil před vápnem s Tušiakem a jejich společná střela skončila za Holého zády – 3:1. V závěru se hosté dostávali do naší unavené obrany častěji, ale s jistotou hrající Kracík A. dokázal spolu s Petrákem odvracet jejich rychlé pokusy o změnu skóre. Naštěstí se dokázal prosadit ještě v 85´Krejčík a navýšil skóre na 4:1. Někteří hráči hostů tento výsledek a samotný vývoj zápasu nedokázali "strávit" a hru přitvrdili. Vynikal v tom zejména hráč s č. 4, Klimt, který nejprve likvidačním zákrokem atakoval na polovině hřiště Jílka (bez karty), aby o minutu později dvakrát strčil opět do Jílka v přerušené hře (opět bez karty). Pravidlo NEDÁŠ - DOSTANEŠ platilo v 88´. To čerstvý otec Švec běžel sám na brankáře Holého, ale tak dlouho otálel se zakončením, až o míč v souboji s ním přišel. Holý dlouhým nákopem za naši obranu našel svého spoluhráče Dítě, který střelou k tyči upravil na konečných 4:2.
 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér Jan jelínek: Expert kola tipoval zápas za jasnou záležitost, ale hosté si u nás střelnici rozhodně neotevřeli. Za celý zápas vystřelili na bránu pouze čtyřikrát. Naše bojovnost a nasazení jedenácti "hrdinů" slavila úspěch. Řekl bych, že naše vítězství v silně okleštěné sestavě je naprosto zasloužené a odpovídá průběhu hry.

FC Spartak Kobylice
Asistent trenéra Jaroslav Valenta: S takovýmto přístupem některých hráčů nemůžeme pomýšlet na bodový zisk.



Sestavy


TJ Sokol Kunčice nad Labem
J. Petrák [-] - M. Tušiak [-] , M. Babič [-] (78. M. Švec [-] ) , M. Kracík [-] , M. Krejčík [-] , T. Jílek [-] , J. Míč [-] , J. Jeřábek [-] , O. Gaszi [-] , A. Chlum [-] , A. Kracík [-]

FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - T. Havlíček [-] , J. Dítě [-] , L. Říha [-] , V. Trutnovský [-] , J. Vávra [-] , D. Sedláček [-] , L. Tobišek [-] (71. T. Dušek [-] ) , M. Khol [-] , F. Marek [-] , P. Klimt [-]

ŽK: 75. A. Chlum - 42. P. Klimt , 70. J. Dítě , 73. T. Havlíček .
Hráči zápasu: T. Jílek , A. Kracík - J. Dítě .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vitvar Martin - MEDLÍK Karel, KAZDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku