Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Kalná se výhrou udržela v čele


Branky


0

První Dolní Kalná zavítala na hřiště šesté Libáně a hosté jednoznačně toužili po třech bodech zaručující udržení se na prvním místě tabulky. V zápase dvou rozdílných poločasů vyhrálo mužstvo, které si vytvořilo víc brankových příležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase si Kalná vytvořila náskok

V prvním poločase byl hostující tým lepším mužstvem a také si vytvořil víc brankových příležitostí. Hosté se dostali do dvoubrankového vedení, díky střelecké potenci Tomáše Jiřičky, který měl ještě i další šanci na překonání gólmana Hampla. Obě branky padly z hraničních ofsajdových situací a tak se o tom samozřejmě pokaždé diskutovalo. Domácím se podařilo jít párkrát do přečíslení, ale gólmana Šulce nepřekonali. První poločas tak skončil dvoubrankovým vedením hostí a to vedení bylo zasloužené.

V druhém poločase Libáň hostům zle zatápěla

Vstup do druhého poločasu se domácím podařil náramně a už po chvilce snížili na 1:2. V prostředku hřiště ztratil hostující Tauchman míč a domácí šli okamžitě do přečíslení. Na konce akce byl Sítař, který překonal hostujícího gólmana Šulce. Domácím tato branka strašně pomohla a najednou jich bylo plné hřiště. Hosté vůbec nestíhali a ze zápasu se stal souboj domácích hráčů s hostujícím gólmanem Šulcem. Jenomže Libáň neproměnila ani ty největší tutovky a tak přišel trest v podobě třetí branky v její síti. Na dlouhý pas Navrátila si zaběhl Kodytek a poslal do vápna centrovaný míč. Balón si přesně našel nabíhajícího Landyše, který překonal gólmana Hampla a zvýšil náskok hostí na 1:3. Tato branka zápas rozhodla a domácí už nenašli sílu na odpověď. Větší šance si vytvořil hostující tým, ale ani Kalné se už branku vstřelit nepodařilo. Hosté si tak odvážejí domů všechny tři body a pořád se drží na prvním místě.





Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva Jiří Pešta: Vyrovnané utkání a šťastnější hosté využili naše chyby. My jsme bohužel naše vyložené šance neproměnili.

FK Dolní Kalná
Spolupracovník redakce Jaroslav Navrátil st.: Do Libáně jsme cestovali s cílem zisku tří bodů a to se povedlo, takže velká spokojenost. V Libáni jsme tedy naprosto zaslouženě zvítězili, vzhledem k vývoji v tabulce jsme získali nesmírně důležité tři body. Za týden nás v domácím prostředí čeká Baník Žacléř a tři body, které by pravděpodobně již znamenaly definitivní záchranu, by měly být povinností. Tak uvidíme ...



Sestavy


TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - C. Cristea [-] , O. Mička [-] , P. Tarant [-] (58. T. Macek [-] ) , R. Balcar [-] (76. M. Kalinka [-] ) , A. Sitař [-] , C. Cristea [-] , Z. Pešta [-] , J. Smetana [-] , M. Valnoha [-] , P. Bányácski [-]

FK Dolní Kalná
M. Šulc [-] - M. Bartoš [-] , J. Jiřička [-] , T. Jiřička [-] , L. Dědek [-] , T. Hampl [-] , J. Navrátil [-] , M. Najman [-] (89. D. Ježek [-] ) , J. Landyš [-] , A. Kodytek [-] , Z. Tauchman [-]

ŽK: 52. C. Cristea , 59. P. Bányácski , 64. A. Sitař , 66. J. Smetana - 45. J. Navrátil .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - RYCHTÁR Tomáš, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku