0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valdice o výhře rozhodly v prvním poločase


Branky


0

Poslední Kunčice hostily třetí Valdice, které ještě musely bodovat, aby měli jistotu záchrany. To pro domácí Kunčice už nebyla ani teoretická naděje na záchranu. Hosté se museli obejít bez tří hráčů základní sestavy, kteří byli na svatbě svého spoluhráče. Nakonec se v Kunčicích odehrálo utkání, v kterém padaly góly, pouze v jednom poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valdice rozhodly už v prvním poločase

Lepší vstup do zápasu si hostující Valdice ani nemohly přát. Protože už v druhé minutě se ujali vedení, kdy se po pohledné kombinaci Zugara a Volšičky, trefil z dorážky Toráč. Hosté se ujali vedení 0:1 a i nadále útočili na domácí bránu. Po půlhodině hry se dostal do domácího vápna hostující Volšička a byl zfaulován domácím bekem. Rozhodčí odpískal pokutový kop, který šel kopat sám faulovaný Volšička. Jeho první střelu sice gólman Petrák vyrazil, ale na dorážku už neměl nárok. Hosté tak vedli 0:2 a po šesti minutách byl rozdíl ve skóre již tříbrankový. To hostující Románek vyslal do šance Repku, který se nemýlil a rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Petráka. První poločas tak hosté vyhráli zcela jednoznačně 0:3 a v druhém se nedal očekávat nějaký zvrat v zápase.

V druhém poločase už branka nepadla

I v druhém poločase měl hostující tým režii hry pevně v rukách. Hosté si vytvářeli poměrně dost šancí ke skórování, ale s koncovkou to bylo již horší. Volšička našel hezkou přihrávkou do vápna, úplně volného Zugara, ale ten pouze trefil domácího gólmana. Za chvilku to byl Zugar, který uvolnil Volšičku, ale ten pro změnu přestřelil odkrytou bránu. Upravit skóre mohli i domácí hráči, ale v gólovce jejich hráč z malého vápna přestřelil bránu. Výborně hrající hostující Románek, vysunul do gólovky Vočku, ale toho skvěle vychytal domácí gólman Petrák. V druhém poločase tak žádná branka nepadla, ale hosté přesto odjíždějí spokojeni se ziskem tří bodů, které byly velice potřebné k záchraně v 1. B. Třídě.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčice nad Labem
Vedoucí mužstva Karel Kužel: Již 2. minutě se hosté ujali vedení po chybě v rozehrávce domácí obrany, a určili tak vývoj utkání. V druhé půli se hrál otevřený fotbal na obou stranách s mnoha neproměněnými šancemi, ale gól již nepadl, a tak utkání skončilo poločasovým výsledkem 0:3.

TJ SKP Valdice
Vedoucí mužstva Michal Franc: Do Kunčic jsme odjížděli s tím, že chceme získat tři body, které by upevnily naše postavení v tabulce. Byli jsme oslabeni o tři hráče základní sestavy, kteří byli na svatbě našeho hráče Honzy Špicara, kterému ještě jednou přejeme hodně štěstí v nové životní etapě. Již ve druhé minutě se prosadil Toráč, poté přidali další branky Volšička a Repka. O zápase bylo rozhodnuto a tři body putují zaslouženě do Valdic. Jediná kaňka na utkání byla slabá divácká kulisa ze strany domácího celku.



Sestavy


TJ Sokol Kunčice nad Labem
J. Petrák [-] - J. Stejný [-] , D. Jeřábek [-] , D. Adolf [-] , T. Jílek [-] , J. Míč [-] , M. Kracík [-] , K. Kužel [-] , M. Punner [-] , A. Kracík [-] (46. M. Krejčík [-] ) , A. Chlum [-]

TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - M. Románek [-] , M. Volšička [-] , M. Toráč [-] (49. P. Čech [-] ) , T. Vočka [-] , O. Zugar [-] , T. Repka [-] (65. P. Vích [-] ) , L. Maxa [-] (76. R. Fejfar [-] ) , P. Drahoňovský [-] , L. Sedlák [-] (72. S. Čech [-] ) , P. Vilímek [-]

ŽK: 17. T. Jílek - 80. S. Čech .
Hráči zápasu: T. Vočka , M. Románek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Junek Matěj - KOUTNÍK Michal, NOSEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku