Kobylice zápas ve Valdicích nezvládly


Branky


0

Třetí Valdice hostily čtvrté Kobylice a hosté přijeli do Valdic s cílem zvítězit a upevnit si čtvrtou příčku. Nakonec se odehrál zajímavý zápas, v kterém Kobylice nedokázaly zúročit své šance a až do konce zápasu pouze dotahovaly.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se domácí ujali vedení

Těsně před začátkem utkání zastihl rozcvičující se hráče prudký déšť, který přispěl k průběhu prvních minut utkání. Na mokré ploše bylo těžké kombinovat a hra byla plná osobních soubojů. Od prvních minut měli mírně navrch domácí. Po prvních deseti minutách se uvolnil Kubíček, ale jeho střela letěla nad branku hostujícího brankáře. O pár minut později mířil již přesněji Zugar, ale jeho střelu zlikvidoval Holý. Poté se dostali do šance i hosté, ale jejich nejlepší střelec Dítě neměl svůj den a skórovat se mu nepodařilo. Ve 23. minutě se dostal k míči Volšička a z hranice šestnáctky přesnou střelou po zemi nedal brankáři šanci. Do poločasu si každý tým vytvořil ještě dvě brankové příležitosti, ale skóre se již neměnilo.

V druhém poločase Kobylice dokázaly pouze snížit

Na začátku druhého poločasu byla hra ještě docela vyrovnaná a domácí se snažili o útočné akce. Po hodině hry se začal projevovat slabší fyzický fond domácích a hosté se dostávali čím dál více do hry. Paradoxně to byli opět domácí, kdo vsítil druhou branku v zápase. Repka vysunul nabíhajícího Vilímka, který postupoval sám na Holého. Vilímek, hrající celou kariéru na pozici obránce, se zachoval jako zkušený střelec a brankáře hostů parádně přehodil. Domácí získali až moc velký klid na kopačkách a hned o minutu později snížil z brejkové situace Brzek. Závěr utkání za cenu několika žlutých karet domácí rozkouskovali a získali tři body.





Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Hrající trenér Vladimír Kalenda: V tomto utkání jsme mohli získat jistotu setrvání v krajské soutěži. První poločas jsme byli mírně lepším týmem a ujali se vedení. Po hodině hry se klasicky projevila naše tréninková indispozice a hosté se čím dál více dostávali do šancí. Na každé straně padla ještě jedna branka a tak zůstaly tři body pod Zebínem.

FC Spartak Kobylice
Trenér Libor Tobišek: Zápas s Valdicemi byla naše další noční můra v neproměňování šancí. Byli jsme celý zápas tím lepším mužstvem, ale soupeři vyšlo vše, na co sáhl, bohužel pro nás. Bojujeme dál!!!!



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Bouz Tomáš - SLAVÍČEK Lukáš, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku