Libáň vystřílela rekordní výhru


Branky


0

Šestá Libáň hostila osmé Kunčice nad Labem a oběma mužstvům šlo v tomto zápase hlavně o to dobře si zahrát. Nakonec se odehrálo úchvatné fotbalové představení, v kterém padlo 12 branek, bohužel jen do jedné brány.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půlhodině to bylo 5:0 a bylo hotovo

Hosty provází poslední dobou problémy se sestavou a tak jsou rádi, když jim vše sedne. Libáň byla od začátku zápasu aktivnější a tlačila se do útoku. Už v deváté minutě se poprvé prosadil s chutí hrající Sítař a otevřel skóre zápasu. O necelých deset minut jeto již 2:0, když se opět prosadil Sítař. O tři minutky později je to již 3:0, kdy gól vsítil Balcar. Hosté si také vypracovali docela nadějnou šanci, ale gólmana Hampla překonat nedokázali. V 28.minutě na 4:0 zvyšoval domácí Kalinka. První půlhodinu hry završil svým Hattrickem Adam Sítař a upravil na 5:0. Do konce poločasu přidal ještě jednu branku Hlavatý a tak skončil první poločas neuvěřitelným šestibrankovým vedením domácího týmu.

V druhém poločase kanonáda domácích pokračovala

Jak skončil poločas první, přesně tak začal i druhý. Už po minutě hry se opět trefuje domácí Hlavatý a skóre je 7:0 pro Libáň. Poté se hra trošku vyrovnala a hosté se snažili alespoň o čestný úspěch. Jenomže i domácí gólman si tento zápas chtěl užít a tak za svá záda nepropustil ani jednu střelu hostujících hráčů. Domácí tým postupně prostřídal a oživil hru čerstvou krví. V 63.minutě vstřelil svou čtvrtou branku v zápase Adam Sítař a zvýšil na hrozivých 8:0. A to pořád nebylo vše. O dvě minuty později zvýšil na 9:0 střídající Tu hai Linh a o další dvě minutky završil na 10:0 gólman Hampl, který si prohodil svou roli s Banyácskym. Divákům desítka nestačila a tak to domácí tým dotáhl až na dvanáctku. V 72.minutě přidal gól na 11:0 Vondráček, aby symbolicky na konečných 12:0 završil svou druhou brankou v zápase gólman Hampl. Libáň si tak v tomto zápase připsala rekordní výhru, která ovšem v konečném účtování žádnou roli hrát nebude.





Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva Jiří Pešta: Asi nejvyšší výhra v krajských soutěžích co Libáň pamatuje, bohužel nic neznamená, soupeř byl odevzdaný, proměnit všechny šance bylo by vítězství ještě vyšší. Skórovat se podařilo i našemu brankáři Hamplovi, který si prohodil role s Bányácskim a hlavně našemu obětavci Tomáši Vondráčkovi, který vsítil první branku za "A" tým, kterou si určitě zasloužil

TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér Jan Jelínek: Když nedáme gól ani do úplně prázdné brány, nelze očekávat žádné zázraky. Vývoj zápasu měli domácí po celou dobu na svých kopačkách a zaslouženě vyhráli.



Počet diváků: 57. Rozhodčí: Janata Lukáš - ŠLEZINGR Lukáš, LUDVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku