1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno zápas nezvládlo


Branky


53. M. Valnoha - 3. T. Jiřička (p.) , 10. D. Ježek , 93. T. Hampl
0

Páté Kopidlno hrálo s první Dolní Kalnou a chtělo z tohoto zápasu urvat tři body, aby si zachovalo naději na záchranu. Do karet mu nahrával i fakt, že v předchozím dnu Kobylice prohrály ve Valdicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se domácím vůbec nepovedl

Vstup do zápasu se podařil lépe hostům z Dolní Kalné, kteří se hned v úvodu ujali vedení. Už v třetí minutě zápasu se dostal do vápna s míčem Tomáš Jiřička a byl faulován gólmanem Brožíčkem. Rozhodčí odpískal pokutový kop, který sám faulovaný Jiřička proměnil. Hosté se tak poměrně brzy ujali vedení 1:0 a v desáté minutě to bylo s domácím týmem ještě horší. To se k míči dostal hostující Ježek a z dobrých třiceti metrů vyslal nádhernou střelu na domácí bránu, která zaplula za záda překvapeného domácího gólmana Brožíčka. V 22.minutě se dostal do sólového úniku hostující Landyš, ale jeho střelu zastavila tyč domácí brány. Až do konce prvního poločasu byl domácí tým pak už lepším týmem, ale žádnou ze svých nadějných akcí do gólovky nedotáhl. Jednou k tomu měli opravdu blízko, když si v tísni, nastřelil hostující Dědek břevno. Ale první poločas skončil dvoubrankovým vedením pro hosty z Dolní Kalné.

V druhém poločase marná snaha domácích o výhru

Do druhého poločasu domácí tým dvakrát prostřídal a hru výrazně oživil. Už v 53.minutě se domácí střídající Valnoha dostal do šance a vstřelil kontaktní branku na 2:1. Domácí i nadále útočili a vyrovnání viselo na vlásku. Hostům postupně docházely síly a domácí tlak se stupňoval. Jenomže gól ne a ne přijít a tak přišel infarktový závěr zápasu. Už v nastaveném čase dostali domácí výhodu trestňáčku z dobré pozice. Rána z trestňáku zamířila do zdi, kde míč trefil ruku Bartoše a rozhodčí odpískal penaltu v prospěch Kopidlna. Jenomže pokutový kop napálil exekutor pouze do břevna a z rychlého protiútoku vstřelil gól na 1:3 Hampl. Místo srovnání na 2:2 a pokutových kopů, tak hosté vyhráli 1:3 a odvezli si všechny body. Domácím nezbývá nic jiného, než bojovat dál.




Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Trenér Miloslav Havelka: Zápas o naději jsme zpackali v 1. půli. V úvodu zadáci chybovali a brankáře nechali na holičkách. Druhý gól padl po krásné střele hostí, ale opět tomu předcházel nedůraz. Poločas jsme prostě posrali. II.půli jsme oživili střídáním a postupně jsme kontrolovali hru a soupeře přehrávali. Snížení vyburcovalo tým a měli jsme navrch. Soupeři odcházely síly. Vyrovnání bylo na spadnutí, ale naše koncovka je vážně špatná. Vrcholem byl neproměněný pokutový kop v 90.minutě. Hra vabank přinesla Kalné třetí gól do prázdné brány.

FK Dolní Kalná
Spolupracovník redakce Tomáš Navrátil st.: Utkání jsme zahájili aktivně a dostali se rychle do dvoubrankového vedení. Třetí gól měl na noze Landyš, ale ze samostatného nájezdu trefil pouze tyč. Ale pak už to bylo trápení, zejména ve druhém poločase. Domácí byli lepší, snížili, mačkali nás, ale neprosadili se, ani v nastavení za stavu 1:2 z penalty. My utekli čtyři na nikoho a dali třetí branku. Spokojenost dnes panuje pouze s třemi body a jistou záchranou, jinak 70 minut jsme hráli prachbídně.



Sestavy


FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - O. Černovský [-] , L. Komárek [-] , V. Dyčenko [-] , J. Geršl [-] (86. Š. Malý [-] ) - P. Komárek [-] (46. M. Valnoha [-] ) , V. Hnát [-] , D. Machačný [-] (79. J. Janáček [-] ) , J. Dřímal [-] (46. P. Zedek [-] ) - M. Poutník [-] , M. Havelka [-]

FK Dolní Kalná
M. Šulc [-] - M. Bartoš [-] , L. Dědek [-] , J. Navrátil [-] (79. M. Tauchman [-] ) - T. Hampl [-] , Z. Tauchman [-] , J. Landyš [-] , J. Jiřička [-] , M. Najman [-] , D. Ježek [-] (70. V. Bartoš [-] ) - T. Jiřička [-]

ŽK: 3. M. Brožíček , 45. M. Poutník - 90. T. Hampl , 92. Z. Tauchman , 93. V. Bartoš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fryš Milan - SLAVÍČEK Lukáš, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku