4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice padly v závěru


Branky


0

Kobylice přijely do Dolní Kalné pro body a vůbec jim nevadilo, že domácí tým se vyhřívá na prvním místě tabulky. Hostům totiž jde o záchranu a v případě výhry by to měli v kapse.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl vlastňáček Kubišty z Kobylic

Kobylice vstoupily do zápasu aktivněji a držely častěji míč na svých kopačkách. Hosté do toho od začátku zkoušeli šlapat, ale domácí obrana jim toho moc nedovolovala. Když už se konečně hostující hráči dostali na dostřel domácí brány, tak v ní stál nepřekonatelný gólman Šulc. Po půlhodině hry se dostali hostující hráči do domácího vápna a nečekaný míč si do vlastní brány srazil kobylický Kubišta. Domácí tým se tak ujal vedení 1:0 a pro hosty to bylo ještě těžší. Až do konce prvního poločasu si Kobylice vypracovaly ještě dvě dobré šance ke skórování, ale gólmana Šulce nepřekonaly. Do kabin se tak šlo veseleji domácímu týmu.

V druhém poločase Kobylice pouze vyrovnaly, pak už jen inkasovaly

Do druhé poločasu vstoupil hostující celek náporem a poměrně brzy se mu podařilo vyrovnat. V 58.minutě se hostující Kubišta trefuje, tentokrát do správné brány a srovnává stav na 1:1. Hostům tato vyrovnávací branka pomohla a zle nedobře sevřeli domácí mužstvo. Zápas mohla zlomit standardní situace hostů z velice dobré vzdálenosti. Jenomže už jistý gól, zázračným zákrokem vytáhl domácí gólman Šulc a tak to bylo pořád 1:1. Hosté se víc a víc tlačili do útoku a tak vznikali v jejich obraně okénka. V 71.minutě utekl hostujícím obráncům rychlonohý Tomáš Jiřička a podél gólmana Holého poslal opět svůj tým do vedení. Poté to bylo nahoru, dolů. Většina akcí hostí končila na gólmanovi Šulcovi a domácí brejky končily nepřesným zakončením. V 85.minutě se vyhnul ofsajdové pasti domácí Jaroslav Jiřička a krásnou střelou navýšil náskok na 3:1. Poslední gólovou tečku za zápasem dal domácí Smetana, který si z postu stopera naběhl na přesný pas Tomáše Jiřičky a nekompromisně zavěsil. Pro hostující tým to byl krutý výsledek, ale když nedávají góly, tak nemůžou vyhrát. Pro Kobylice nastane zápas pravdy v posledním domácím zápase s Chlumcem.





Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Spolupracovník redakce Tomáš Navrátil: Zatím co domácí již mohli hrát v pohodě a svojí hrou bavit diváky, hostům z Kobylic šlo prakticky o vše. A tomu odpovídalo i dění na hřišti. Výsledek je pro ně hodně krutý a rozhodně neodpovídá poměru sil na hřišti, ale na to se historie ptát zítra nebude. Zatím co naši borci si to v sobotu rozdají ve Valdicích o první místo ve skupině (k němu nám stačí jediný bodík), tak hosté budou hrát o holé přežití na půdě rezervy Chlumce, neboť Kopidlno tam v předposledním kole vyhrálo 4:3 a bodově se na Kobylice dotáhlo. Drama tedy až do konce, naštěstí bez naší účasti!

FC Spartak Kobylice
Vedoucí mužstva Jaroslav Valenta: Zasloužené vítězství domácích.



Sestavy


FK Dolní Kalná
M. Šulc [-] - M. Bartoš [-] , L. Dědek [-] , V. Bartoš [-] - J. Landyš [-] , D. Ježek [-] , Z. Tauchman [-] , J. Jiřička [-] - M. Lukeš [-] (15. T. Jiřička [-] ) - A. Kodytek [-] , J. Smetana [-]

FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - P. Kubišta [-] , P. Klimt [-] , J. Dítě [-] , R. Brzek [-] , J. Vávra [-] , L. Říha [-] , M. Khol [-] , P. Dvořák [-] (73. D. Sedláček [-] ) , F. Marek [-] , J. Hejcman [-]

ŽK: 42. J. Vávra .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Stejskal Luboš - SKŘIVÁNEK Miloš, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku