Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov nadělil Borohrádku kanára


Branky


0

Borohrádek si v minulém kole poradil s rezervou Kostelce a na půdě Zdelova chtěl na toto vítězství navázat. Od úvodního hvizdu však na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo, a to domácí Sokol, který hostům na cestu nadělil tenisového kanára. Blýskl se především hattrickem Pavel Mráz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči bavili své fanoušky

Domácí Zdelov začal utkání velkou herní převahou, která vyústila ve vedoucí branku již v 6. minutě. Novotného střelu brankář Nývlt neudržel a dobíhající Dvořák již neměl sebemenší problém otevřít skóre. Domácí hráči pokračovali v aktivitě a ve 22. minutě potěšili své věrné příznivce podruhé. Novotný vyslal geniální přihrávku na nabíhajícího Mráze, který sám před brankářem hostí zachoval chladnou hlavu a střelou na přední tyč zvýšil na 2:0. Až po této brance se osmělil také Borohrádek a po standardní situaci měl velkou příležitost ke snížení. Domácí obrana i za cenu vlastního sebeobětování však situaci odvrátila. Další branky se přihlížející dočkali hned ve 24. minutě, když David Hošek se svými dlouhými kroky dostal před obránce a dokázal odcentrovat, míč si našel zcela volný Pavel Mráz a svoji druhou brankou upravil skóre na 3:0. Za tohoto stavu měli hosté největší brankovou příležitost. Přesný centr Lišky našel zcela volného útočníka Borohrádku, ten však ztroskotal na výborném zákroku domácího brankáře Duška. Krátce před poločasem napřáhl ke střele z uctivé vzdálenosti Komárek, ale tentokrát Nývlt svůj tým podržel.

Hattrick Mráze a tenisový kanár

Do druhého poločasu vstoupili domácí výborně. Hned v první minutě po změně stran si Pavel Mráz pohrál s hostující obranou a krásným lobem překonal vyběhnuvšího brankáře Nývlta. I hostujícím příznivcům nezbývalo nic jiného než této parádní trefě zatleskat. S ubývajícím časem domácí kontrolovali hru a značně fyzicky vyčerpaný Borohrádek neměl síly na přerušování přesných kombinací domácích. Zdelovu však toto skóre stále nestačilo a domácí hráči se hnali do útoku. Pátou branku do sítě hostí přidal Novotný v 80. minutě, když prošel na levé straně přes nedůrazného obránce a svoji slabší levou nohou překonal brankáře Borohrádku. Tenisového kanára zpečetil mladičký Ríša Dostálek, který po ideální přihrávce Mráze postupoval sám na Nývlta a nešťastnému brankáři hostí zahrál na housle. Borohrádek se čestného úspěchu mohl dočkat po přímem kopu, dobře mířená střela však skončila těsně vedle levé šibenice. Domácí Zdelov měl celé utkání ve své režii, a tak si nad Borohrádkem, který hrozil ojediněle z brejků před zraky svých příznivců poradil a připsal důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Petr Komárek - vedoucí mužstva: Relativně vysokého vítězství nad našim nejbližším sousedem si velmi ceníme. První hvězdou zápasu byl exceletní "šutér" Pavel Mráz, který dal čistý hattrick. Za předvedený výkon však děkujeme celému Zdelovskému týmu. Ještě dodatek: chválíme opravdu skvělou práci všech tří rozhodčích.

TJ Lokomotiva Borohrádek
Radek Sazima: Trenér: Výsledek je příliš krutý a neodpovídá dění na hřišti. Domácí využili našich chyb na začátku utkání a pro nás bylo po zápase. Když se k tomu přidá naše nemohoucnost vstřelit gól, tak proto utkání skončilo takto. Domácí vyhráli zcela zaslouženě a gratuluji jim k zisku 3 bodů. Utkání odřídila s přehledem trojice rozhodčích.



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Dušek [-] - D. Hošek [-] , P. Nedvídek [-] (60. R. Csontos [-] ) , M. Neubecker [-] , V. Dvořák [-] , D. Komárek [-] , P. Mráz [-] (84. M. Šmída [-] ) , J. Weisser [-] , J. Novotný [-] , M. Cvejn [-] , M. Horák [-] (82. R. Dostálek [-] )

TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Nývlt [-] - J. Uhnavý [-] , R. Sazima [-] (60. T. Václavek [-] ) , M. Staněk [-] , D. Brendl [-] , T. Sazima [-] (60. P. Chudoba [-] ) , J. Matějus [-] (75. K. Voříšek [-] ) , M. Barták [-] , F. Liška [-] (46. J. Duda [-] ) , M. Moravec [-] , P. Matějus [-]

ŽK: 36. D. Komárek , 50. J. Novotný , 77. M. Horák - 74. M. Barták .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Janata Lukáš - KUBIŠTA Josef, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.