0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

6.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drmoul doma překvapivě prohrál s Hazlovem


Branky


0

      V Sobotním duelu přivítalo mužstvo Sokola Drmoul hráče z Jiskry Hazlov. Očekávalo se vyrovnané utkání, ale domácí nečekaně prohráli na svém hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Do prvního poločasu nastoupili hráči týmů s odhodláním střelit nějaký ten gól. Domácí tým měl na lavičce náhradníků pouze dva hráče, hostující hráči Jiskry měly plnou lavičku. Už z tohoto pohledu se očekával zajímavý duel. Za krásného počasí, které panovalo na hřišti v Drmoulu začalo lépe hostující mužstvo. Hráči Jiskry po akci otevřeli střelou Lukáše Metlického  v 11. min. skóre utkání. Domácí tým se sice po tomto střeleném gólu  snažil využít nějaké šance, ale obrana Hazlova s brankářem Lubomírem Fuxou zdárně odolávala. Naopak hostující hráči se více osmělovali, vytvořili si rovněž několik šancí, ale kýženého gólu se 90 přihlížejících diváku do konce prvního poločasu nedočkalo.

      V první poločase, byl stav utkání tedy 0:1 pro hosty, rovněž v poměru udělených karetních trestů padla z rukou hlavního rozhodčího Jindřicha Lhotky pouze jedna žlutá karta a to  domácímu hráči. 

     Do druhého poločasu přivedli oba trenéři stejnou sestavu, která opouštěla hřiště v prvním poločase. Oba týmy se do sebe opět zakously, což potvrzovaly v osobních soubojích. Hráči obou týmů si vytvořili opět několik šancí, ale štastným týmem byl opět  Hazlov. V 50. min po pěkné akci se trefil do sítě domácího golmana Jiřího Rulíka střelec Martin Jurky. 

To už z domácím týmem začalo vypadat špatně. Hostující hráči Jiskry  po tomto střeleném gólu byli mírně lepším mužstvem, což opět dokázali po hezké akci v 62. min., kdy do sítě domácího brankáře se opět trefil Martin Jurky. Stav utkání v 62. min. byl 0:3 pro hosty z Hranic.

Ve druhé části tohoto poločasu oba trenéři vystřídali pár hráčů, ale obraz hry se do konce utkání již moc nezměnil a toto utkání výhralo mužstvo Jiskry rozdílem třech gólu a odvezlo si zaslouženě tři body z horké půdy Sokola Drmoul. Vypjaté utkání hlavní rozhodčí Jindřich Lhotka zvládnul s přehledem a udělil  ještě celkem tři žluté karty. Jednu na straně domácích a dvě na straně Jiskry. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Drmoul
Zdeněk Langr (trenér): " Myslím si, že kdyby náš tým proměnil šance tak by se utkání vyvíjelo jinak. Hosté své příležitosti plně využili, náš tým udělal pár chyb a o výsledku bylo rozhodnuto . Chyběl nám taky jeden klíčový hráč, což bylo hodně znát. Ale takový je fotbal. Příští kolo musíme zamakat víc a hlavně proměňovat šance."




Sestavy


TJ Sokol Drmoul
J. Rulík [-] - P. Kóša [-] , T. Šelmek [-] (65. J. Kůta [-] ) , J. Mucek [-] , N. Elias [-] , L. Černohorský [-] , K. Novotný [-] , R. Klofanda [-] (65. T. Štrunc [-] ) , M. Blažek [-] , M. Purkrt [-] , M. Langer [-]

FC Jiskra Hazlov
L. Fuxa [-] - D. Kojan [-] , F. Mezera [-] , J. Martinovský [-] , J. Šole [-] , M. Jurky [-] - P. Fuxa [-] , M. Tuček [-] , L. Metlický [-] (70. D. Šturm [-] ) - F. Fuxa [-] (75. M. Kamenický [-] ) - M. Čadek [-]

ŽK: 6. R. Klofanda , 80. M. Blažek - 51. M. Čadek , 77. M. Jurky .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - KROUPA Jiří, BOLEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.