Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo už prožívá rozklad, nedalo dohromady jedenáct hráčů a Svatava ho vynesla v zubech


Branky


7. R. Holub , 16. P. Thiele , 21. R. Holub , 28. R. Holub , 47. P. Thiele , 49. P. Popovič , 58. R. Holub , 85. L. Pech , 89. L. Pech - 74. D. Farkaš
0

Konec novosedelského B-týmu je až krutý. Většina hráčů už na fotbal zanevřela a konec sezóny už je nezajímá. Takže se stalo to, že se Baník sesšel jen v šesti hráčích, z toho se čtyřmi dorostenci, a tak to vzal Baník do Svatavy ještě okružní jízdou přes město a přemluvil ještě tři další hráče s plytnými registračkami, aby šli týmu pomoci. I tak ale dorazili jen v devíti a ve Svatavě dostali, jak se říká - "za každého hráče jeden gól". Sami se zmohli jen na jednu trefu a nakoenc padli v poměru 9:1. Ačkoli je ale Baník už minimálně tři kola v absolutním rozkladu, stále mu patří první příčka ve skupině. Svatava se an něj ale nyní dotáhla na rozdíl jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holub se trefil třikrát během půl hodiny hry

Hosté dorazili jen v devíti lidech a pro momentálně rozjetou Svatavu nebyl nejmenší problém ho s lehkostí přehrávat. I přes to, že se však hodně během zápasu trápila střelecky, rozhodla s přehledem už v prní půli. V sedmé minutě otevřel skóre Robert Holub a vzápětí na něj navázal také Petr Thiele. V jedenadvacáté mintuě už Robert Holub zvyšoval na 3:0 a ještě před třicátou minutou tentýž hráč, Robert Holub, zvyšoval ještě na 4:0, a zkompletoval tak svůj hattrick. Ve zbytku první půle už se sice odmácí tým prosadit nedokázal, ale i tak už bylo předem jasně rozhodnuto o jeho výhře. 

Hosté si připsali alespoň čestný zásah

Ddruhá Půle začala pro Union ještě hůře, než ta první. V první pětiminutovce se trefili krátce po sobě Petr Thiele a Pavel Popovič a domácí vedli už 6:0. A to neměl být konec. Nové Sedlo stále jen odkopávalo a Svatava ho jasně přehrávala. Opět zahazovala spousty šancí, ale přesto se dočkala i posedmé, když se trefil už počtvrté Robert Holub. Ve čtyřiasedmdesáté minutě se ale podařilo vsítit také Sedlu, když si zpracoval balón Daniel Farkaš, který obešel snad pět hráčů a s přehledem zakončil. To hru trochu uklidnilo a zdálo se, že už se zápas asi jen v poklidu dohraje, ale domácí Baník měl ještě drtivý závěr. Dvakrát se totiž trefila ještě během posledních pěti minut. O první z ěchto dvou branek se postaral Lukáš Pech a o druhou.... taktéž Lukáš Pech. Ten tak celý zápas gólově uzavřel a rozhodl o tom, že domácí zvítězili 9:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Ano, byla to exhibice, ale proti devíti lidem to asi nemá ani cenu brát nějak vážně. Takže co k utkání vlastně říct? Náš A-tým hrál současně s námi, takže jsme mu museli půjčit nějaké hráče, což znamená, že jsme byli ještě v relativně oslabené sestavě. Beztak se ale hrálo jen na jednu branku a naše vítězství mohlo být i daleko vyšší. A opět se nedostavil delegovaný rozhodčí, to už je potřetí.

TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Tefr: Bylo nás devět statečných. Já vím, že to diváky asi moc nezajímá, ale přesto na to chci upozornit. Naši kluci by si měli uvědomit, že my to děláme pro ně. Já můžu jít do práce a vydělat si peníze, nebo si jít někam užít, ale já ne, starám se jim tady o fotbal a pak mi na zápas přijde šest lidí, z toho čtyři dorostenci. To je pro Nové Sedlo ohromná ostuda. Takže jsme to cestou na zápas vzali přes centrum a tam jsme sehnali ještě tři kluky, kteří dřív hrávali a mají platné registračky. A tak jsme si mohli alespoň zahrát. Hodnotit zápas asi nemá cenu, my jsme jen odkopávali balón a Svatava si asi nacvičovala nějaké své signály. Hodně šancí ještě domácí nedali, jelikož jsou naprosto "leví", takže jim vzkazuji, že se jim směji (smích). Ne, dělám si samozřejmě legraci ,doufám, že mi to nebude nikdo mít za zlé. Jediné pozitivum, které bych našel je alespoň ten náš gól. A tím bych asi své hodnocení ukončil.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - - M. Šváb [-] , P. Thiele [-] , V. Jílek [-] , P. Popovič [-] , R. Holub [-] , L. Pech [-] , Z. Repík [-] , D. Juhár [-] , R. Reismüller [-] , M. Kasl [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo B
M. Liška [-] - Z. Rubáš [-] , J. Procházka [-] , F. Karoly [-] , M. Janičo [-] , D. Patera [-] , P. Wýstrach [-] , T. Tefr [-] , D. Farkaš [-]

Počet diváků: 52. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - FÜLÖP Dominik (N), JURIK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku