Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:00

1.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Famózní obrat Zábrodí


Branky


0

V prvním kole ve skupině o postup hostil Božanov Zábrodí. Velmi důležitý zápas hned ale od začátku negativně poznamenala nepřítomnost rozhodčího, který nedorazil. Proto se omlouvám za nesrovnalosti v nějakých momentech utkání, jelikož oficiální zápis nebyl zatím napsán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli jednoznačně ovládl Božanov

Oba celky nastoupily do zápasu ve velmi slepených sestavách, na obou stranách chybělo alespoň po čtyřech hráčích. Začátek zápasu vyšel lépe Božanovákům. Byli daleko lepším týmem, skvěle kombinovali a měli daleko více ze hry. O první gól se postarali domácí. Na dobře kopnutý roh si naskočil Petr Klement, který si se zakončením nelámal hlavu a poslal Božanov do vedení. Další gól přidali také domácí, po akci Bakeše, který dostal míč centrem do vápna, se v pokutovém území zorientoval dnes velice agilní záložník domácích Radek Kratochvíl a dorážkou poslal Božanov do dvoubrankového vedení. První půli se stalo i velmi cenné gesto fair play. Laik, který nahradil nepřítomného sudího, nařídil penaltu proti domácím. Hráč Zábrodí ale uznal, že to faul nebyl, a tak se potvrdilo, že ve fotbale ještě stále platí férovost. 

Heroický obrat hostů

Ze začátku poločasu stále hru kontroloval Božanov, po čtvrt hodině se ale hra změnila. Zábrodí začalo daleko více bojovat a hrát, a to přineslo své ovoce. Na 2:1 z trestného kopu snížil Vojtěch. Další gól přidal Balcar, který se trefil z rohového kopu. Božanov kroutil jen nevěřícně hlavou, toto by se tak zkušenému celku stávat nemělo. Jenže k obratu zavelel po individuální akci Vojtěch svým druhým gólem zápasu. Na celkových 4:2 výsledek upravil útočník Pavel Kaválek. Zápas byl velmi zajímavý, velmi pohledný a velmi atraktivní, jen škoda, že tomu nepomohla přítomnost rozhodčího, rozhodně by se toto nemělo v dnešní době stávat.



Ohlasy k zápasu


Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán domácích: Dnes jsme byli bohužel jen 60 minut lepším celkem, hlavně v první půli jsme měli navrch. Škoda, že jsme velmi dobře rozehraný zápas, i v této slepené sestavě, nedokázali dovést do vítězného konce.

Sokol Zábrodí
Roman Rainet - brankář hostů: První půle od nás nebyla dobře zvládnutá, druhý poločas už Božanovu došly síly, čehož jsme skvělým obratem využily.



Sestavy


Sokol Božanov
J. Skřivánek [-] - M. Bakeš [-] , E. Wilke [-] , M. Svědík [-] (50. R. Dlouhý [-] ) , R. Kratochvíl [-] , D. Bažout [-] , L. Malý [-] , P. Novotný [-] , T. Klicpera [-] , P. Klement [-] , L. Gago [-]

Sokol Zábrodí
R. Rainet [-] - P. Kaválek [-] , J. Čejchan [-] , M. Vojtěch [-] , J. Hanuš [-] , T. Rompotl [-] , M. Balcar [-] , L. Janko [-] , O. Frinta [-] (12. P. Králík [-] ) , J. Dvořák [-] , K. Novák [-]

ŽK: 73. M. Bakeš - 63. L. Janko .
Místo: Sokol Božanov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku