2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:00

5.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže si zajistil celkové vítězství


Branky


0

V předposledním kole celé sezóny hostily Heřmánkovice Zábrodí. V tomto zápase si mohli domáci pojistit první místo, což také udělali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemastný neslaný první poločas

Zápas začal velmi opatrně. Oba týmy se hry nějak nehrnuly, domácí měli trochu navrch, kteří si vytvořili alespoň pár šancí. Dvě měl kanonýr Heřmánkovic Miroslav Balín. Nejprve těsně minul branku a podruhé zase hlavou nemířil přesně. První poločas tedy nic moc zajímavého nenabídl, hra byla od obou celků místy dost nepřesná, a tak první půle skončila nezajímavým výsledkem pro diváky - 0:0.

Zlepšení domácích

Do druhého poločasu nastoupily oba celky s cílem zlepšit svůj herní projev oproti první půli. To se podařilo daleko lépe Heřmánkovicím. Začali kombinovat, držet míč a hrozit z nebezpečných útoků. Na první vlaštovku se diváci načekali až do 67. minuty. Po přesném centru ze strany se skvěle prosadil heřmánkovický záložník Jakub Smrček. Tento gól velmi domácím pomohl. Jelikož za dvě minutky se skóre změnilo podruhé. V 69. minutě si totiž na levé straně ujal míče Jan Sedláček. Celou akci vzal na sebe, utekl všem, co mu stáli v cestě a s přehledem překonal brankáře Špačka. Hosté ze Zábrodí v druhé půli se marně dočkali nějakých vyložených šancí, výborná obrana domácích je totiž k nim moc nepustila. Zbytek zápasu si už domácí tým s přehledem pohlídal, a tak mohl slavit rozhodně zasloužené prvenství v okresní soutěži.



Ohlasy k zápasu


Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč domácích: První místo nám už nikdo nevezme, tudíž teď již můžeme jet si do Božanov v klidu zahrát fotbal.




Sestavy


Sokol Heřmánkovice
L. Jansa [-] - R. Nouza [-] , J. Smrček [-] , M. Kment [-] , M. Bohatec [-] , L. Pražák [-] , J. Sedláček [-] , A. Škola [-] , J. Staněk [-] , F. Hušek [-] , M. Balín [-]

Sokol Zábrodí
M. Špaček [-] - O. Frinta [-] , J. Rejthar [-] , L. Janko [-] , J. Čejchan [-] , K. Novák [-] , M. Vojtěch [-] , M. Bořek [-] , P. Kaválek [-] , T. Rompotl [-] , J. Hanuš [-]

ŽK: 71. O. Frinta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - PRAŽÁK Lubomír (N), PRAŽÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku