E. Wilke 47.
1:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 14:00

6.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nejlepších celků jednoznačně pro hosty


Branky


47. E. Wilke - 13. J. Sedláček , 37. J. Smrček , 57. M. Kment (p.) , 65. M. Kment (p.) , 73. J. Smrček , 75. M. Balín
0

K poslednímu zápasu sezóny hostili domácí z Božanova již jisté vítěze soutěže Heřmánkovice. Hosté zvádli bravurně druhý poločas a nadělili domácím šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankové vedení

K poslednímu zápasu této sezóny nastoupili domácí zase ve velmi vypráskané sestavě, byli bez hráče na střídání. Na druhý poločas jim dorazil alespoň jeden další hráč. Zápas začal lépe pro hosty z Heřmánkovic. Ve 13. minutě se trefil pod břevno hostující obránce Sedláček. Domácí i hosté si vypracovávali velké penzum šancí, které ale v brance neskončili. Domácím se stala velmi nešťastná věc. Hráč Svědík si přivadil zranění, tím pádem musel opustit hřiště. Božanovští museli poločas dohrát v deseti. Udržet se jim jen jednobrankové manko ale nepodařilo. Ve 37. minutě přidali Heřmánkovice druhý gól, konkrétně Smrček.

Kanonáda hostů

Do druhé půle nastoupili domácí už zase v jedenácti, chvílemi i hosty přehrávali. Ve 47. minutě se jim podařilo snížit. Nepovedenou střelu Klementa dopravil do sítě kapitán Wilke. Poté si domácí vytvořili další šance, ale bez úspěchu. V 57. minutě ale udeřili hosté. Sudí Franěk pískl penaltu, k té se postavil ostrostřelec Kment a nezaváhal. Velmi důležitá branka pro hosty. O osm minut později přidali hosté další branku z penalty. Zase se k její exekuci postavil Kment a i podruhé se nemýlil. V 73. minutě přidali hosté svůj pátý gól. Ze standartní situace se prosadil Smrček, který napadobil Kmenta a vstřelil také druhý gól v zápase. Božanovští šli o minutu později do desíti. Červenou kartu si vysloužil Lumír Gago za nemístné poznámky směrem k rozhodčímu. Poslední, šestrou branku hostí, vstřelil patnáct minut před koncem Balín, který utekl celé domácí obraně a v klidu skóroval. Velké derby tedy skončilo velmi vysokou výhrou hostů.



Ohlasy k zápasu


Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán domácích: Tak krutý výsledek hře neodpovídá, ale i tak gratuluji Heřmánkovicím k vítězství, nejen dnešnímu, ale i tomu celkovému.

Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč hostí: Jasná výhra dnes, na kterou budeme chtít navázat dalším vítězstvím v dohrávce s Martínkovicemi.



Sestavy


Sokol Božanov
J. Skřivánek [-] - M. Bakeš [-] , E. Wilke [-] , D. Hypšman [-] , R. Kratochvíl [-] , D. Bažout [-] , P. Klement [-] , P. Novotný [-] , T. Klicpera [-] , L. Malý [-] , M. Svědík [-] (46. L. Gago [-] )

Sokol Heřmánkovice
J. Škola [-] - R. Nouza [-] (67. J. Šubrt [-] ) , M. Balín [-] , J. Smrček [-] , M. Kment [-] , M. Bohatec [-] (57. V. Kochánek [-] ) , L. Pražák [-] , J. Sedláček [-] , A. Škola [-] , J. Staněk [-] , F. Hušek [-]

ŽK: 46. P. Novotný , 49. R. Kratochvíl - 62. A. Škola . ČK: 78. L. Gago .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: Franěk Jakub - GAGO Marek (N), PTÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku