Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 15:00

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina


0

Divoký zápas, ve kterém padlo 12 branek. To se málokdy vidí ve finálové skupině. Verušičky po tomto zápase už všechny své soupeře ve finálové skupině poraziliy, ale s každým se utkají ještě jednou a vše může být jinak. Toužim předváděla výbornou hru dopředu, ale v obranné části to skřípalo, čehož Verušičky využily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O góĺy nebyla nouze

Divoký zápas začal již v 11. minutě, kdy padl první gól do sítě domácích. Libor Slivčák vyslal z dálky střelu, která zapadla za záda brankáře Miroslava Hejkala. Domácí svého soupeře dlouho ve vedení nechali a hned dvě minuty nato srovnali na 1:1. Ke gólu přispěla chyba verušičského brankáře, který nedokázal udržet míč. Nasledující slovo si vzaly opět Verušiky. Prošli toužimskou obranou a akci zakončil František Kbka, který započal svůj hattrick. Ve 36. minutě domácí dokázali opět srovnat. Nebezpečný Tomáš Adamický zakončil krásnou kombinační akci. V závěru poločasu se poprve dostali do vedení domácí, kdy bystrý Marek Kováč využil svojí šanci. Stav prvního poločasu 3:2.

Polevily, ale nevzdaly

V druhém poločase jako první udeřily Verušičky, a to rovnou třikrát během deseti minut. Desetiminutovka začala ve 47. minutě, kdy František Kubka přidal svůj druhý gól a hned v 50. minutě završil hattrick po kombinační akci. Deseti minutové utrpení uzavřel gólem Daniel Tvrdek. Tohle nemohli nechat doácí bez odezvy a přebrali nadvládu na hřišti. Krátce po těžké desetiminutovce domácí snížili na 4:5 po gólu Josefa Šmorance. Verušičky za příznivého stavu lehce polevily. Ovšem pátý vyrovnávací gól Toužimiy je probudil. Verušičky si uvědomily, že musí ještě zabrat aby si odvezly alepoň nějaký bod. Přesně to udělaly. Verušičky posbíraly zbylé síly a utrhly se do vedení 7:5, které bylo konečné. 



Ohlasy k zápasu



FK Verušičky
František Kaňka: Dneska to byla opravdová divočina. Domácí nám dost zatápěli a dokázali vyrovnat na 5:5. za tohoto stavu musím pochválit celý tým, který to nevzdal a ještě dokázal vyhrát.



Sestavy


SK Toužim B
M. Hejkal [-] - M. Kováč [-] , J. Řezáč [-] , J. Štádler [-] , T. Kolena [-] , P. Krejčí [-] , J. Šmoranc [-] , J. Havlovic [-] , D. Ďurinský [-] , M. Hejna [-] , T. Adamický [-] (46. K. Krejčí [-] )

FK Verušičky
T. Krýsl [-] - K. Tvrdek [-] , F. Kubka [-] , L. Slivčák [-] , P. Kvasnička [-] , A. Šindelář [-] , D. Tvrdek [-] (65. J. Berky [-] ) , D. Šaradín [-] , T. Masák [-] , J. Tomka [-] (80. P. Berky [-] ) , P. Kvasnička [-]

ŽK: 47. P. Krejčí , 61. K. Krejčí - 79. J. Berky .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - CHALOUPEK Petr (N), CAPL Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku