4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

6.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohodu nepřijímáme


0

Hosté to na domácí Pernink před zápasem zkusili férovou dohodou. Každý si vezme bod a můžou se rozejít zpátky do svých domovů. Na to Pernink, jakožto favorit, nepřistoupil a zápas se musel odehrát. Na zápase chyběl oficiální rozhodčí. Ovšem problém vyřešil Jiří ryzka, který se rozhodcování ujal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná úvodní branka

Pernink, jakožto favorit, měl v zápase navrch. Ovšem v první půli nebyl rozdíl tak znatelný. Na obou stranách byly k vidění šance a výkony hráčů byli vyrovnané. Domácí Pernink si vytvořil dostatečné množství šancí po uvolňovacích přihrávkách, které přesně vysílal Petr Giang. S jeho přihrávkami si útočníci snadno poradili. Ovšem nic víc z toho vytěžit nedokázali. První šance se proměnila ve 25. minutě. Dobře známý Jan Janda vstřelil úvodní branku. Předvedl neskutečnou práci s míčem a prošel téměř přes celou hostující obranu. Patří mu náš velký obdiv. V prvním poločase už žádná jiná branka nepadla.

Pernink svojí roli favorita ne úplně potvrdil. Sice měl náskok jednoho gólu, ale za takového stavu stále může vyhrát kdokoliv. Jestli Pernink v prvním poločase nebyl výrazně lepší, tak v druhém poločasu už jo. Favorit svého soupeře postupně udolával až k hladkému konci 4:0. Na domácí straně se opět blýsknul Jan Janda a spolu s ním Jan Kotrla a Tomáš Horvát. Nutno dodat, že rozhodnutí o nepřijetí dohody bylo správné.



Počet diváků: 32.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku