3:2
(1:2)
30. P. Vlk
43. M. Milko
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 15:00

6.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavý poslední zápas


Branky


40. B. Michalec (p.) , 47. R. Peřina , 87. P. Charvát - 30. P. Vlk , 43. M. Milko
0

V zápase proti sobě nastoupily dva nejsilnější celky skupiny. Domácí tým TJ Sokol Teplá už měla jisté první místo před zápasem, ale svojí absolutní převahu chtěla ještě znásobit. V zápase, kde by mohl někdo namítnout, že o nic nejde, bylo vidění dost. Výsledek se celý zápas držel v kontaktních mezích a do poslední minuty nebylo jasné, kdo vyhraje. Nakonec rozhodly hrubé chyby hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdoláme lídra

Hostující Abertamy do zápasu vkročily správnou nohou. Hrál se vyrovnaný fotbal, který se dal od obou týmů čekat. Ve 30. minutě hosté sklidili ovoce. Abertamský střední záložník převzal na půlce míč, se kterým se chvilku pomazlil a poslal ho do strany na křídlo, které po straně míč zatáhlo a za další moment už míč směřoval do šestnáctky. Centrovaný míč si našel Pavel Vlk, který si balón nejdříve s klidem zpracoval, a vzápětí ho vyslal do branky. Ve 40. minutě přišla vyrovnávací branka z penalty. Penalta byla nařízena správně a proměněna byla bravůrně. Těsně před odchodem do šaten se znovu prosadili hosté. Tentokrát předvedli kvalitní kombinační hru, která správně skončila gólem. 1:2.

Do druhého poločasu šli hosté s vidinou, že by mohli porazit lídra své skupiny, což by v pořadí nic nezměnilo, ale pocit by to byl krásný. Ovšem v brzkých minutách prvního poločasu domácí ukázali, proč jsou lídrem skupiny a srovnali. Abertamy si za gól mohly sami. Hostující brankář špatně vyhodnotil situace a v nesprávný moment vyběhl. Jeho rozhodnutí stálo hosty gól. Celý zápas probíhal v dobré fotbalové atmosféře, za kterou patří dík rozhodčímu Janu Granci, který předvedl opravdu dobrý výkon. Nechával hru plynout v přístupných tvrdších mezích, což oba týmy pozitivně ohodnotily. Ke konci poločasu v 87. minutě lídr potvrdil svojí roli, kdy vstřelil rozhodující gól na 3:2. Střelec Pavel Charvát využil chyby hostujícího levého obránce a potrestal. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Teplá B
Pavel Charvát: Dobrý zápas, který pohledně zakončil sezónu. Hrálo se vyrovnaně s výhrou na naší straně. Víc jsme si nepřáli.

TJ RZ Abertamy
Viliam Hanšut: Pěkný vyrovnaná zápas. Tuhle sezónu se musíme spokojit se 14. místem. Doufejme, že to příští sezónu bude o něco lepší.



Sestavy


TJ Sokol Teplá B
J. Vasylišín [-] - T. Hejda [-] , P. Dvořák [-] , P. Charvát [-] , R. Mydloch [-] , S. Mydloch [-] (46. J. Čubr [-] ) - R. Káva [-] , J. Rychtařík [-] , J. Salva [-] - R. Peřina [-] , B. Michalec [-] (73. P. Procházka [-] )

TJ RZ Abertamy
P. Chvála [-] - M. Milko [-] , R. Antal [-] , D. Hanšut [-] (57. J. Sedlecký [-] ) - P. Gordík [-] , P. Rác [-] , Z. Lakatoš [-] , P. Vlk [-] , F. Manlík [-] , F. Giňa [-] (46. D. Ilušák [-] ) , V. Hanšut [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Granec Jan - DURAJ Martin (N), HRABOVSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku