2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec konečně doma bodoval naplno


Branky


0

Nováček a zároveň velký aspirant na psotup Velký Beranov zavítal na půdu dalšího velkého přesezóního apiranta na psotup Moravce, který se ale na domácí půdě trápí. Na 100 diváků ale vidělo konečně výhru domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Juračka poslal domácí do vedení

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně a během úvodních deseti minut si vytvořili tři velké příležitosti. V té největší nedokázal Pavel Červinka na malém vápně trefit míč před odkrytou bránou hostí. Střeleckou nemohoucnost Moravce prolomil Petr Juračka, který zamířil přesně z trestného kopu do dolního rohu branky střežené Františkem Smejkalem, který obvykle nastupuje na pozici stopera - 1:0. Hráčům Moravce chvíli trvalo než se dokázali vypořádat s důraznou hrou hostí. Moravec hrál nadále aktivně a mohl svůj náskok zvýšit. Hlavička Martina Černého se otřela o spojnici tyčí a i další příležitosti zůstali nevyužity. Ke konci poločasu byl k vidění nápor hostů, kteří v průběhu zápasu hrozili především z brejků, díky velmi rychlému přechodu do útoku. Vyrovnávací branku se jim ale vstřelit nepodařilo.

Juračka navýšil, hosté pouze kosmeticky v závěru upravili

Do druhé půle posílil defenzívu domácích Tomáš Toufar, který ještě ráno užíval tropického počasí u moře a díky rychlému přesunu zvládl nastoupit. V 51. minutě vystihl chybnou rozehrávku hostí Juračka a hnal se sám na brankáře. Zezadu byl přidržen obráncem, nedokázal zakončit a upadl. Hlavní rozhodčí však k překvapení všech nenařídil pokutový kop, ale udělil Juračkovi žlutou kartu. Juračka si vše vynahradil v 65. minutě, dokázal obejít bránícího hráče hostů a nekompromisní ranou o tyč zvýšil na 2:0. Domácí si najednou více věřili a kombinační hrou nadále hrozili. Zhruba pět minut před koncem se nadechli k závěrečnému tlaku i hosté. Brankář Smejkal se několikrát vydal až k půlící čáře a podporoval dlouhými nákopy ofenzívu hostů. Ti se dočkali branky až v samotném závěru, kdy si odražený míč našel Richard Ganzwohl a tvrdou ránou nedal Pokornému šanci - 2:1. O chvíli poté rozhodčí Kuchyňa utkání ukončil a domácí po dlouhé době mohli slavit se svými fanoušky.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Lukáš Broža - hrající trenér: K vidění byl pohledný fotbal z obou stran, jelikož hosté nepřijeli pouze bránit. V úvodu jsme opět neproměnili své šance a díky závěrečnému náporu hostí to byly nervy až do samotného konce zápasu




Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - J. Kachlík [-] (59. O. Broža [-] ) , O. Urbánek [-] (46. T. Toufar [-] ) , T. Smolík [-] , R. Toufar [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , P. Juračka [-] , F. Kudiovský [-] - F. Kovář [-] (80. J. Hladík [-] ) , P. Červinka [-]

TJ Velký Beranov 1975
F. Smejkal [-] - J. Štumar [-] , P. Tomášek [-] , P. Kittler [-] - T. Matějíček [-] , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] , J. Hladílek [-] - M. Havlín [-] (80. M. Vrtal [-] ) , R. Ganzwohl [-] , M. Neshyba [-] (59. V. Molva [-] )

ŽK: 51. P. Juračka - 38. R. Kittler , 81. P. Kittler .
Hráči zápasu: T. Smolík , P. Juračka - R. Ganzwohl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUCHYŇA Viktor - PODOBA Tomáš, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.