J. Kopl 79.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice si veze domů tři body


Branky


79. J. Kopl - 30. L. Tomšíček (p.) , 49. D. Pokorný
0

Cennou výhru z Čáslavic si přivezla Blatnice, která se posunula do první poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení z penalty Libor Tomšíček

Do Čáslavic přijela Blatnice posilněna domácí výhrou nad Mohelnem v poměru 2:0. Blatnice se tak usadila ve středu tabulky a do Čáslavic si přijela pro další bodové rozmnožení. Čáslavice, které budují nový tým zatím výsledkově nepřesvědčily a na svoji první výhru stále čekají. Přesto zatím vydolovaly dva body za dvě remízy, ale případná výhra by je vyšvihla z jedenácté příčky někam do klidnějšího středu tabulky. Utkání se hrálo ve vysokých teplotách, což pocítili obě mužstva. Do utkání lépe vstoupili hosté, kdy po ostrém faulu na Jiřího Trnku ve velkém vápně byla správně nařízené penalta, se kterou si skvěle poradil Tomšíček Libor a ve 30´minutě otevřel skóre utkání -0:1. Hrál se bojovný fotbal, někdy i s ostrými zákroky. Do poločasu si hosté vedení pohlídali a to v samém závěru mohli vedení navýšit, kdy střela Tomáše Šabatky skončila jen na břevně.

Domácí pouze snížili

V druhé půli se domácí snažili vyrovnat ale zapomněli na zadní vrátky, kterých využil zkušeně ve 49´minutě Pokorný David a poslal hosty do dvougólového vedení -0:2. Domácím se podařilo snížit v 79´minutě Jiřím Koplem na 1:2 a zápas ještě zdramatizovat. Po bojovném výkonu a jisté hře dozadu si hosté výhru pohlídali. Čáslavice se porážkou dostaly na předposlední místo tabulky pouze před nováčka soutěže z Mohelna, a tak nadále čekají na první podzimní výhru, o kterou budou muset zabojovat na půdě nevyspytattelného soupeře, kterým Horní Újezd je. Naopak Blatnice se veze na vítězné vlně a poslední tři kola ve kterých získaly sedm bodů, je v tabulce vyšvihla již na čtvté místo, kde by se také určitě chtěly pohybovat.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Dítě Lubomír, trenér: Po našem alibistickém výkonu jsme si nezasloužili vyhrát. Hostům jsme darovali všechny tři body. Náš výkon totiž nebyl nic moc.

SK Blatnice
Šabatka Marek: Do utkání lépe vstoupili hosté, Ale rozhodl náš bojovný výkon. Na naší straně zahrál dobře Jiří Trnka, který vybojoval pokutový kop, ze kterého padla úvodní branka. Svojí drzostí a rychlostí zatápěl domácí obraně a musel ustát několik ostrých zákroků.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - M. Obůrka [-] , M. Zikmund [-] , J. Hanzal [-] , J. Mach [-] - M. Klika [-] , J. Vecheta [-] , P. Růžička [-] (65. J. Vaníček [-] ) , P. Klika [-] , T. Rygl [-] (72. J. Kopl [-] ) - V. Lampíř [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - T. Šabatka [-] (66. M. Šabatka [-] ) , M. Šabatka [-] , J. Šimek [-] , D. Lojka [-] , J. Trnka [-] , D. Pokorný [-] (74. M. Chocholouš [-] ) , T. Cech [-] , M. Doležal [-] , M. Karásek [-] , L. Tomšíček [-]

ŽK: 68. J. Vecheta , 89. M. Zikmund - 53. D. Lojka , 68. D. Pokorný , 76. M. Šabatka , 90. J. Holík , 90. M. Chocholouš .
Hráči zápasu: V. Lampíř - J. Trnka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACEK Ivo - NEUMANN Jaroslav, RENÁT Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.