2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma opět vyhrává


Branky


0

Souboj týmů ze středu tabulky vyzněl lépe pro domácí Lipník, který výhrou přeskočil svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolf Šťáva dostal dostal domácí dvakrát do vedení

  Začátek zápasu byl pro domácí obtížný, hosté je nenechali projít k bráně a sami se dostávali do šancí. Po deseti minutách se však jeden z hostů zranil špatným doskokem a musel ven z hřiště. Domácí využili chvilkového oslabení soupeřů, když ve 12. trefil Rudolf Šťáva branku -1:0. Hosté museli vystřídat. V 16. minutě byl nedaleko šestnáctky domácích nařízen přímý kop a Roman Hruška jej proměnil -1:1. Domácí poté tlačili na hosty. Ve 22. minutě přišel krásný centr před branku hostů a Rudolf Šťáva ho s přehledem proměnil -2:1. Následovala vyrovnaná hra. Hosté se v jednu chvíli dostali do šance a téměř ji proměnili, nebýt skvělého zákroku brankáře domácích. Konec první poloviny utkání byl lehce napínavý z obou stran, ale nic podstatného se nakonec nestalo.

Ve druhé půli již branka nepadla

Do druhého poločasu vstoupili hosté velice dobře. Ihned po začátku byla vidět jejich lehká převaha, ale nedokázali se prosadit. Domácí se ve druhém poločase příliš do šancí nedostávali. Posledních třicet minut zápasu bylo pro domácí diváky dramatické, protože většinou drželi míč hosté a často byli nedaleko branky, do které chtěli za každou cenu dostat míč. Ve druhém poločase měli hosté opět vyloženou šanci, ale domácí byli znovu zachránění svým brankářem, který dnes předvedl dobrý výkon. Nastaveny byli dvě minuty, v tomto nastaveném čase měli hosté ještě pár rohových kopů, ale naštěstí pro domácí nedokázali dostat míč za záda brankaře.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Vyrovnané utkání, kde rozhodla první půle. V ní jsme byli o něco lepší než soupeř a vstřelili dva krásné góly.




Sestavy


Hajduk Lipník
V. Svoboda [-] - T. Pokorný [-] , T. Brabenec [-] , J. Jonáš [-] (76. M. Skoumal [-] ) , R. Fišer [-] , L. Macháček [-] (87. J. Procházka [-] ) , A. Rohony [-] (82. L. Žák [-] ) , A. Matoušek [-] , A. Kisela [-] , V. Krotký [-] , R. Šťáva [-]

TJ Sokol Přibyslavice
M. Čejka [-] - J. Skrobikowski [-] , M. Kopeček [-] , F. Holub [-] , M. Karafiát [-] - R. Hruška [-] , L. Matějek [-] (46. V. Carda [-] ) , P. Šárka [-] , V. Škorpík [-] (13. J. Pacal [-] ) - L. Lopatář [-] (46. J. Packa [-] ) , J. Kolman [-]

ŽK: 63. V. Krotký , 65. J. Jonáš .
Hráči zápasu: A. Rohony , R. Šťáva .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - VRZAL Vlastimil, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.