1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřené vítězství Zašové!


Branky


0

Matůšova trefa zařídila domácím tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Zašová
Jan Blabla: Po vysoké porážce v Ratiboři jsme opět nastoupili s jiným složením obranné čtyřky, kdy za absentující Šulera naskočil po zranění Krůpa a na levém kraji obrany Matůš, který se jako posila obranných řad v prvním domácím zápase prezentoval dobrým výkonem a svojí brankou nakonec utkání rozhodl. Ke třem bodům ale byla cesta těžká. Ani jednomu z mužstev to kombinačně nešlo podle představ a tak se bojovalo, převážně uprostřed hřiště. Hned na začátku utkání jsme přežili gólovku soupeře, když po nepovedené malé domů hosté svou šanci totálně zazdili. Brzy jsme museli dvakrát střídat, když místo Pobořila musel naskočit Tvrdý, obnovené zranění pak poslalo předčasně ze hřiště Krůpu, místo kterého šel do hry Škrobák L. a znovu jsme museli točit sestavou. Dlouho se hrálo jen po šestnáctky, pokusy o střely z dálky končily zblokované a do šaten se šlo za bezgólového stavu. Nástup do druhého poločasu nám vyšel skvěle a poprvé po čtyřech kolech jsme branku vstřelili jako první. V 47´ po rohu prodal kilogramy právě Matůš a prvním gólem v dresu Zašové nás poslal do vedení - 1:0. Po vedoucí brance jsme se dostali do pohody, vytvořili jsme si optickou převahu, několik standardních situací, ale chyběl nám druhý gól, abychom se nemuseli bát chyby, kterou by mohli hosté potrestat. Herně jsme se oproti minulým zápasům zvedli. Obrana pracovala až na výjimky dobře, tentokrát jsme se vyvarovali individuálních chyb, soupeře nepouštěli do zakončení a pomohla nám i jeho střelecká nemohoucnost, když několik slibných přečíslení pohřbil tragickou finální přihrávkou a střely z dálky končily hodně mimo naší branky. Taktickým střídáním jsme si pohlídali konec zápasu a poprvé zvítězili.




Sestavy


TJ Zašová
R. Hadaš [-] - K. Čaňo [-] (88. M. Štěpán [-] ) , V. Bublík [-] , J. Podzemný [-] , M. Škrobák [-] , J. Pobořil [-] (18. T. Tvrdý [-] ) , J. Sekyra [-] , V. Matůš [-] , A. Maleňák [-] , J. Pavlica [-] , R. Krůpa [-] (36. L. Škrobák [-] )

TJ Sokol Francova Lhota
L. Gregušiak [-] - T. Kovář [-] , R. Matušinec [-] , Z. Surovec [-] , T. Filák [-] , L. Šipinka [-] , J. Šerý [-] , O. Filák [-] , M. Rösner [-] , P. Pukýš [-] (81. J. Veteška [-] ) , O. Mikulín [-]

ŽK: 63. J. Sekyra , 68. L. Škrobák , 84. M. Škrobák , 89. V. Matůš - 61. O. Filák , 63. P. Pukýš , 76. T. Filák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZUBEK Radim - MIČKAL Karel, KOŠÁREK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.