Nováček z Čejova se na úvod vyznamenal, veze tři body z Kamenice nad Lipou


Branky


32. T. Marek , 65. T. Marek
0

O prvotřídní senzaci se hned v prvním kole Poutník ligy postaral nováček z Čejova, který si dojel pro všechny body do Kamenice nad Lipou. Domácí sice do zápasu nastoupili v silné sestavě s několika pendly, na nadšeně hrající Čejov to ale nestačilo. Rezerva Slovanu se za celý zápas nedokázala gólově prosadit, v hostujícím dresu se naopak blýskl Tomáš Marek, který dvěma přesnými zásahy dovedl svůj tým k nečekané výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro nováčka z Čejova

Od první minuty bylo vidět, že hosté se vrátili zaslouženě do správné soutěže. Domácí nastoupili do zápasu v kvalitní sestavě, přesto se nedařilo domácímu týmu především v útočné fázi. Do první šance se dostal po samostatné akci domácí Filípek, jeho střela byla v poslední chvíli zastavena. Na druhé straně zahrozil Kratochvíl, jeho střela šla těsně mimo. Ve dvacáté minutě přetlačil hostujícího obránce Patrik Macháček, míč se však pohyboval v malém vápně a vleže dokázal míč dotlačit pouze na brankovou čáru. Hosté měli ještě v závěru poločasu příležitost po rohu, hlavička šla však těsně vedle. Ve třicáté druhé minutě se po nedorozumění v obranné fázi domácího týmu dostal k míči hostující Tomáš Marek a dopravil míč do odkryté brány. Hosté měli ještě v závěru poločasu příležitost po rohu, hlavička šla však těsně vedle. 

Tomáš Marek hrdinou, jeho góly dovedly Čejov ke třem bodům

Druhý poločas otevřela šance Kašparce, ten se dostal za obranou hostů k míči, v šanci však trefil pouze brankáře Krupičku. V šedesáté minutě přečíslili domácí hostující tým a ve vápně se ocitl nehlídaný Kos, který však v zakončení poslal míč mimo. Na druhé straně si hosté počínali lépe a nadvakrát dokázali do odkryté brány přidat druhou branku, trefil se opět Tomáš Marek. Domácí byli touto brankou viditelně otřeseni a závěr zápasu se tak spíše odehrával v nepřesnostech. Nováček z Čejova tak na úvod soutěže překvapil, když si z Kamenice odvezl zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Chtěli jsme dnes získat tři body. Dneska se nám nedařilo především v rozehrávce. Nějaké možnosti byly, brankou však neskončily. Hosté bojovali po celý zápas naplno a dokázali vstřelit první branku. To asi rozhodlo.




Počet diváků: 62. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - ŠTANGL Josef (N), DOLEŽAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.