Serbusův hattrick zajistil Červené Řečici další přísun bodů


Branky


0

Do výborné formy se v závěru podzimu dostali fotbalisté červenořečického Tatranu. Před sezónou žhavý adept na boj o záchranu vhodně doplnil svůj tým a z Tatranu se rázem stal celek, který sbírá body i proti těm nejlepším týmům. Po senzační výhře v Novém Rychnově skolila Červená Řečice dalšího favorita, když zásluhou hattricku kanonýra Serbuse tentokrát přehrála rezervu Kamenice nad Lipou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená Řečice šla od záčátku za dalšími body, vedení ji zajistil Serbus

Domácí začali lépe a šli zaslouženě do vedení, když se v sedmé minutě prosadil Serbus. O chvíli později se do šance dostal i domácí Šťastný, příležitost ale nevyužil. Mohlo tak přijít vyrovnání, jelikož Ira šel úplně sám na brankáře, v šanci ale selhal. Ke konci poločasu bylo k vidění po jedné šanci na obou stranách, ale branku tyto příležitosti nepřinesly, a tak šli domácí do kabin s jednobrankovým vedením.

Po přestávce Serbus zkompletoval hattrick, Červenořečičtí se tak s podzimem loučili vítězně

Úvod druhého poločasu vyšel lépe opět domácím, když nejlepší hráč zápasu Dýnek prošel přes několik hráčů a následnou přihrávkou poslal do šance Serbuse, který prostřelil brankáře Hadače a domácí šli do dvoubrankového trháku. Hosté si směrem dopředu počínali poněkud bezradně, když jejich střely končily spíše u praporku než v bráně. Snížit mohl Šuranský, kterého napálil při odkopu brankář Paťha, míč ale skončil těsně vedle tyče. Hosté se nadále zastřelovali, naopak domácí se dostali do šance a Serbus se opět nemýlil a hattrickem rozhodl zápas. Další branka již nepadla, a tak zůstaly body v Červené Řečici.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Měli jsme na tento zápas velkou marodku, přesto jsme se sešli v takové sestavě, která měla hrát dobrý fotbal. To se ale nedělo, chyby dopředu i dozadu nemohly přinést body. Domácí dnes vyhráli zaslouženě. Podzim jsme měli dobře rozehraný, poslední dva zápasy se nám ale vůbec nepovedli, což nás mrzí.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: PŘIBYL Václav - GAUPMANN Vít (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.