2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B zahájily sezónu domácí výhrou


Branky


0

Mohelno si jako nováček Okresního přeboru žádný bod nepřipsalo a odjelo tak z Okříšek s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivý stav

Hráči Mohelna zavítali jako nováček Okresního přeboru na hřiště rezervního týmu Okříšek pouze se dvanácti hráči, se kterými měl trenér hostů problém sestavit optimální sestavu, poněvadž mu scházelo až sedm hráčů, kteří si ještě užívají zaslouženého letního odpočinku. Do branky Mohelna se postavil jinak hráč z pole František Staněk. Přesto již ve 3. minutě zápasu po chybě domácího stopera dotlačili hosté míč do branky domácích zásluhou Tomáše Jeřábka a navázali tak na spanilou jarní jízdu 0:1. Domácí však v zápětí srovnali stav šťastnou hlavičkou 19 leteho Filipa Rampira Z 10. minuty utkání 1:1. Ten samí hráč ještě ve 24. minutě první půle krásnou střelou do pravé šibenice otočil stav utkání, který se již nezměnil 2:1. V první půli měli víc brankovych příležitosti hosté, ale vše zlikvidoval domácí brankář Syrový.

Ve druhé půli již branka nepadla

 Ve druhém poločase domácí kontrolovali stav a vytvořili si několik tutovek, ale žádný gól již nedali. A tak se dostala rezerva Okříšek, alespoň na jeden den dostaly do čela tabulky Okresního přeboru. Hráči Mohelna tak budou vzllížet k úvodnímu domácímu zápasu proti Náměšti B snad z již silnější sestavou. Okříšky budou chtít naopak potvrdit dobrý vstup do soutěže v Čáslavicích.



Ohlasy k zápasu



TJ Mohelno
Jeřábek Lubomír: Do našeho prvního zápasu jsme nastoupili s pozměněnou sestavou, jelikož několik našich hráčů má ještě dovolenou. Soupeře jsme překvapili vedoucí brankou, ale po našich dvou chybách jsme pak inkasovali. Ve druhé půli byl pak zápas hodně vyhrocený.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - P. Netolička [-] (46. L. Rampír [-] ) , M. Kšír [-] , R. Dokulil [-] , T. Binka [-] - J. Jeřábek [-] (89. L. Mašek [-] ) , J. Ježek [-] , J. Jůza [-] , F. Rampír [-] - M. Večeřa [-] (64. D. Richter [-] ) , R. Tůma [-] -

TJ Mohelno
F. Staněk [-] - T. Jeřábek [-] , R. Ostrý [-] , M. Foretník [-] , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] , T. Vostal [-] (63. A. Mohelský [-] ) , J. Sladký [-] , P. Šanda [-] , F. Žák [-] , V. Ležák [-]

ŽK: 21. R. Dokulil , 35. P. Netolička , 73. J. Ježek , 89. L. Rampír - 55. M. Foretník , 89. F. Staněk .
Hráči zápasu: O. Syrový , F. Rampír , J. Jůza - F. Staněk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACEK Ivo - HOLÝ Petr, OŠMERA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.