5:1
(2:0)
75. R. Durda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B doma nezaváhalo


Branky


22. K. Tesař , 32. J. Svoboda , 49. J. Svoboda , 53. K. Tesař , 55. J. Anděl - 75. R. Durda
0

Jemnicko B dokázalo využít vlastního hřiště k výhře nad Horním Újezdem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali dvougólové vedení

V Jemnicku se utkali dva soupeři, kteří se v předloňské sezóně přetahovali o postup do Okresního přeboru a úspěšnější bylo nakonec béčko Jemnicka. Hornímu Újezdu se to podařilo letos a tak se tito dva soupeři mohou nyní potkávat o soutěž víše. Oba týmy také měly výborný vstup do soutěže, když si přivezly třígólové výhry z venku a tak se prakticky potkaly dva vedoucí celky soutěže. Horní Újezd začal hrát proti domácímu týmu s respektem a po vzájemné oťukávané jako první udeřili domácí borci. Ve 22. minutě poprvé inkasoval v nové sezóně Pavel Hradecký, který v minulém kole vychytal čisté konto v Blatnici. Autorem domácí branky byl Karel Tesař -1:0. Hosté chtěli určitě s tímto stavem něco udělat, ale domácí tým rezolutně proti. Ve 32. minutě totiž zvyšoval na 2:0 Jaroslav Svoboda. Z poločasového skóre tak měli jednoznačně větší radost domácí fanoušci.

Domácí rozhodli v nástupu druhého poločasu

Jemnicko B po změně stran ukázalo svoji převahu a během deseti minut rozhodlo o vítězi utkání. Nejprve se trefil ve 49. minutě svou druhou brankou v zápase Jaroslav Svoboda a bylo to 3:0. V 53. minutě pak na 4:0 zvyšoval Karel Tesař a v 55. minutě již byli hosté zralí na ručník, když s nima neměl slitování ani hráč Jiří Anděl -5:0. Domácí pak již neměli kam spěchat, a tak čestný úspěch hostů zaznamenal v 75. minutě kanonýr hostů Radek Durda -5:1.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin, trenér: Měli jsme před zápasem ze soupeře respekt. První poločas jsme byli herně lepší a aktivnější. V závěru jsme polevili, ale jinakjsme s výsledkem i hrou spokojeni.

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Čekal nás soupeř, na kterého se nám dlouhodobě nedaří a navíc jsme odcestovali v okleštěné sestavě. To ovšem na věci nic nemění, že domácí vyhráli zaslouženě. Krok jsme drželi pouze do první branky domácích. Potom se Jemnice uklidnila a dávala branky. Musíme utkání hodit za hlavu a příští týden doma zabrat.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - O. Tesař [-] , D. Smetana [-] - Z. Nikrmajer [-] , J. Anděl [-] (83. P. Růžička [-] ) , K. Tesař [-] , M. Hošek [-] (69. M. Polák [-] ) - J. Svoboda [-] - O. Frečka [-] , L. Chalupa [-] (46. J. Kopr [-] ) , M. Sevelda [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Pivoňka [-] (58. R. Palík [-] ) , P. Míča [-] , R. Čudrnák [-] , R. Durda [-] , J. Kučera [-] , L. Sláma [-] , M. Čermák [-] , M. Řezáč [-] , M. Veselý [-] , M. Václavek [-]

ŽK: 12. D. Smetana .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBA Michal - OŠMERA František, PIKART David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.