1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Náměšti B se body dělily


Branky


0

V Náměšti se zrodila remíza, která nepotěšila asi žádný tým. Hlavně Čáslavice stále čekají na první výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy daly na začátku poločasu po jedné brance.

Náměšti B se vstup do nového ročníku vcelku povedl a k dalšímu bodovému zisku jim los přisoudil přijatelného soupeře z Čáslavic, který svůj mančaft zatím konsoliduje a výsledkem je zatím jeden získaný bod na hřišti Stařeče. Již ve 3. minutě byla k vidění krásná akce domácích, kdy dostal Sobotka od Juřeny pěknou přihrávku a střelou z 25 metrů nechal skvěle vyniknout hostujícího brankáře Jana Muchu. V 7. minutě ale přišli hosté snadno k vedoucí brance. Lukáš Pokorný totiž špatně odkopl malou domů, čehož využili hosté a centr před bránu našel osamoceného Petra Kliku a bylo to 0:1. Ve 13. minutě opět Zdeněk Sobotka vypálil asi z 30 metrů, Mucha jeho skákavou střelu vyrazil pouze před sebe, ale následnou dorážku již dokázal polapit. V 16. minutě se ale domácí přeci jen dočkali, když další střelu z dálky vyrazil Mucha k Václavu Kopuletému a tan se nemýlil -1:1. Potom měl ještě šanci Radek Juřena, ale obrana hostů musela zachrańovat vše na brankové čáře.

Ve druhé půli již branka nepadla

Ve druhém poločase se hrálo téměř bez šancí. Deset minut před koncem pak Rybníčkovu hlavičku nejspíš zachytil rukama hostující hráč, ale píšťalka pana rozhodčího zůstala němá. V poslední minutě pak ještě domácí Radek Juřena nastřelil golmana Muchu, a tím zápas také skončil.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Nekuda Bohumil, trenér: Remíza s tohoto utkání je naprosto zasloužená. Fotbal nebyl dneska bohužel moc ke koukání.

FK Čáslavice-Sádek
Dítě Lubomír, trenér: Tipické remízové utkání. Šancí jsme měli stejně jako domácí. Máme stále problémy s proměňováním brankových příležitostí.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - R. Juřena [-] , M. Sobotka [-] , M. Anna [-] (46. M. Lokaj [-] ) , M. Křivánek [-] (46. T. Rabušic [-] ) , J. Pospíšil [-] (82. B. Nekuda [-] ) , P. Kopuletý [-] , V. Kopuletý [-] (76. J. Mucha [-] ) , Z. Sobotka [-] , M. Bednář [-] (56. V. Rybníček [-] ) , L. Vrba [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - M. Obůrka [-] , M. Zikmund [-] , J. Hanzal [-] , M. Busta [-] - M. Klika [-] (76. J. Vaníček [-] ) , J. Vecheta [-] (88. J. Kopl [-] ) , A. Roupec [-] , P. Klika [-] , T. Rygl [-] (70. P. Bednář [-] ) - V. Lampíř [-]

ŽK: 26. M. Bednář , 62. L. Vrba , 81. J. Mucha - 63. T. Rygl .
Hráči zápasu: V. Kopuletý - J. Kružík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUBA Michal - KALINA Oldřich, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.