M. Hanzal 16.
M. Hanzal 70.
P. Fiala 84. (p.)
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Olešnice slaví první body


Branky


16. M. Hanzal , 70. M. Hanzal , 84. P. Fiala (p.) - 13. R. Řežáb
0
Dvě červené, penalta, první body pro Olešnici a první zápas bez bodu Kaplici
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

          Hostující trenér musel udělat změny v sestavě, když chyběl disciplinárně potrestaný Kebl a absentující Hami. I domácí udělali změny v sestavě, když tentokrát zůstaly jen na lavičce posily ze Stropnice tedy Chovanec a Koktavý.Úvod zápasu v úmorném vedru lépe vyšel domácím. První šanci měli již v páté minutě, když chyboval při rozehrávce hostující brankář Přibyl a po přihrávce od Hanzala měl gól na kopačce Brousek, ale v gólové pozici branku Spartaku přestřelil. Nedlouho poté se v dobré palebné pozici octil Lenk. Povedenou ránu Přibyl výborným zákrokem vytěsnil na rohový kop a napravil tak svou chybu z úvodu. Poté se ke slovu dostali i hosté. V deváté minutě rychle rozehráli trestňák na polovině hřiště, Řežáb se rozběhl středem, před vápnem si narazil míč s Micákem, ale v šanci branku soupeře netrefil. Vše si ovšem vynahradil v minutě čtrnácté. Rohový kop z pravé strany zahrával František Marek. A po centru na přední tyč se střelou z první k bližší tyči prosadil právě Radek Řežáb, 0:1. Nedlouho poté kaplický útočník dostal od domácího hráče co proto, za což si Husa vykoledoval žlutou kartu. Ošetřovaný Řežáb musel ze hřiště, kde pak v tříminutové nedobrovolné přestávce sledoval, jak křížný pas přebírá možná v ofsajdu se nacházející Lenk, bez povšimnutí asistenta rozhodčího Cibranského. Následně prokázal své kvality, když se ve vápně dokázal prosadit přes bránícího Štrbačku a přihrávkou po zemi podél brankáře našel volného Hanzala, 1:1. V dalším průběhu měli míč častěji na svých kopačkách Olešničtí, Kaplickým se nedařila kombinace a často snadno přicházeli o míč. Ve 28, minutě nastal před hostující svatyní závar, ale gólově se neurodilo. Na druhé straně po centru Daniela hlavičkoval ve slibné pozici Doubrava mimo. O pár minut později měli hosté výhodu rohového kopu. Do brejku se však dostali domácí. Řítili se tři sami na jediného obránce, jenomže nepřesnou přihrávkou už na polovině hřiště se o gólovou možnost sami připravili. V závěru poločasu pak domácí ještě dvakrát nebezpečně zahrozili. Nejprve trestný kop z poloviny hřiště zahrával Fiala, Brousek, měl dostatek prostoru si na vápně míč zpracovat, vypálit z otočky, tečovaná střela minula levou tyč. V poslední minutě první půle pak po centru z pravé strany znovu Brousek hlavičkoval těsně vedle levé tyče. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného stavu.

Dvě červené a dvě branky

   I v nástupu do druhé půle byli aktivnější domácí. V 51. minutě po centru Lusta z pravé strany hlavičkoval mimo branku Spartaku Lenk. O chvíli později se zprava do zakončení dostal Hanzal, ale křížný přízemní pokus se mezi tři tyče nevešel. Pak mohli jít do vedení Spartakovci. Když po autovém vhazování nastal před domácí bránou závar, ale Daniel Krauskopfa propálit nedokázal. Po hodině hry se měnilo rozložení sil na hřišti. Domácí středopolař Kačírek, za zády rozhodčího nepříjemně dohrál Patrika Micáka, ten následně hráče bez možnosti hrát balón fauloval, to již hlavní arbitr viděl a nemohlo následovat nic jiného než červená karta. V 63. minutě měla výhodu standardní situace Olešnice. K přímáku se postavil Lenk, výživná přízemní rána si to namířila k levé tyči, Přibyl stačil zasáhnout a míč vyrazil na rohový kop. V 70. minutě se síly na hřišti vyrovnali. Robert Daniel při svém průniku po levé straně ustál dva těžké „šprajci“, po třetím se octil na zemi, míče se zmocnil domácí hráč, kterého následně Daniel zboku fauloval, což rozhodčí správně odpískal. Obránce Lust se následně nesmyslně proti Danielovi rozběhl a prudkým strčením jej poslal k zemi. Opět nemohlo následovat nic jiného, než předčasný odchod do sprch. Při hře deset na deset se v 73. minutě gólově prosadili domácí. Po centru z pravé strany zkušený Lenk odstavil od balónu Štrbačku, míč propadl do volného prostoru, kam si naběhl Hanzal a křížnou střelou po zemi rozjásal olešnické příznivce, 2:1. Velkou křivdu pak hosté cítili v 77. minutě, kdy byl ve vápně faulován pronikající Janura, ale hlavní rozhodčí nenašel odvahu proti domácím pokutový kop odpískat. Vzápětí Románek průnikovou přihrávkou našel ve vápně nabíhajícího Doubravu, který sice skóroval, ale akci zastavil zdvihnutý praporek asistenta Cibranského. Čtyři minuty před koncem se pak definitivně rozhodlo, když po špatné rozehrávce brankáře Přibyla se míče zmocnil nejlepší hráč domácích Lenk, počkal si na obranný skluz Štrbačky, který sice míč vypíchl na roh, ale po následném chytrém přepadnutí útočícího hráče přes nohy ležícího obránce se pískala penalta. Fiala jí střelou k tyči proměnil a ztvrdil tak první bodový zisk Olešnice v tomto ročníku. Naopak Kaplice poprvé odjíždí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér domácí): Hrál se oboustranně výborný fotbal. V první půli jsme byli lepší. Byli jsme více na balonu a měli víc šancí, ale hosté hráli pozorně. Početní převahu jsme ve druhém poločase využili. Bohužel jsme se svou nedisciplinovaností o tuto výhodu poměrně brzy připravili.

TJ Spartak Kaplice
Libor Granec (vedoucí mužstva hosté): Zavítali jsme na tradičně horkou půdu do Olešnice. A horko opravdu bylo, jak ve vzduchu, tak i na hřišti. Nesehráli jsme povedený zápas. Rozhodně to byl nejslabší výkon v sezóně, přesto jsme po bodech sahali. Bohužel jsme poprvé vyšli bodově naprázdno.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , M. Hanzal [-] (80. D. Chovanec [-] ) , P. Fiala [-] , L. Lenk [-] (88. L. Burda [-] ) , R. Brousek [-] , T. Kačírek [-] , O. Husa [-] (40. M. Koktavý [-] ) , S. Drtina [-] , J. Lust [-]

TJ Spartak Kaplice
F. Přibyl [-] - R. Daniel [-] (70. J. Fejtek [-] ) , P. Micák [-] , V. Kuchař [-] , F. Marek [-] , P. Hošek [-] (55. P. Janura [-] ) , R. Řežáb [-] , M. Románek [-] , J. Gondek [-] , J. Doubrava [-] , J. Štrbačka [-]

ŽK: 14. O. Husa , 70. M. Hanzal , 83. L. Lenk - 68. R. Daniel . ČK: 75. J. Lust - 58. P. Micák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - ERNST Martin, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.